banner388

Okan Dernek ve Ferhat Çulcuoğlu'nun cezaları belli oldu

Kırmızı beyazlı ekipte Okan Dernek ve Ferhat Çulcuoğlu'nun cezası belli oldu. Yönetim kurul yaptığı toplantıda iki oyuncusuna idari para cezası verdi. 

Okan Dernek ve Ferhat Çulcuoğlu'nun cezaları belli oldu

Kırmızı beyazlı ekipte Okan Dernek ve Ferhat Çulcuoğlu'nun cezası belli oldu. Yönetim kurul yaptığı toplantıda iki oyuncusuna idari para cezası verdi. 

18 Ekim 2019 Cuma 14:03
Okan Dernek ve Ferhat Çulcuoğlu'nun cezaları belli oldu

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un önceki gün yapılan antrenmanında istenmeyen görüntüler yaşanmıştı. Kırmızı beyazlı ekibin sakatlıktan yeni kurtulan oyuncusu Okan Dernek ile Ferhat Çulcuoğlu, çift kalede kavga etmiş ve teknik direktör İrfan Buz, bu gelişmenin ardından tüm takımı soyunma odasına yollamıştı. 

İDARİ PARA CEZASI 

Yönetim kurulu teknik ekibin de raporunu inceledikten sonra şu açıklamayı yaptı; ''16 Ekim 2019 Çarşamba günü yapılan antrenmanda futbolcularımız Okan Dernek ve Ferhat Çulçuoğlu arasında yaşanan tatsız durum nedeniyle Yönetim Kurulu tarafından her iki oyuncuya da idari para cezası verilmiştir'' ifadeleri kullanıldı.

Haber: Özgür KALANBAK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-10-18 19:04:39

İKİSİNİ DE KOVUN.

Avatar
Zafer Toprak 2019-10-18 18:35:45

Bütün takım üzerinde etkili olacak miktarda ceza verilmeli.hırslı olmaları güzel ancak bu hırsı takım arkadaşşarına değil rakibe göstermeliler.

Avatar
Ahmetgonca 2019-10-18 20:14:01

Futbol zeka ve ayak oyunudur zeka ve vucut dilinizi her şeyinile akıllı olmanız lazım sonra hocanın ve tüm kulubünüzün saygınlığını almanız lazım onun için futbol ve prosyönellik herkese nasip olmaz kulubün ve yönetimin futbolcu kardeşlerden aldıkları para karşılığında sadece futbolu taraftara ve herkese oynayarak sevdirmesi lazım unutmayın arkadaşlar sizden futbol bekleyen insanlar memleketinin takımını seyretmek için cebinde 50 TL parası olan olmayan insanlar hafta sonları stada sevdiği renklere koşarak destek vermeye geliyorlar ve siz bunu ne taraftara nede size ekmek veren yönetime ve hocaya bu saygısızlığı yapamazsınız sadece haftada 90 dakika bir seyir zevki için gelen insanlara harika bir futbol oynayarak herkesi mem un etmeniz lazım ve bu stad sizin güzel futbolonuzla dolara hem stada gelir ve paranızın hakkını vermeniz lazım ki herkes mutlu bir hafta sonu geçirsin saygılar Ahmet gonca

Avatar
Sinan Akdağ 2019-10-19 12:48:46

Irfan torpilli Ferhat'à şimdilik birsey olmaz. Sonunda ikisi de yolcu olacak! Az kaldı, bu yaziyi anarsınız.