banner388

Oğuz Gürbulak kampı değerlendirdi... "Rekabete hazırım " 

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli oyuncularından Oğuz Gürbulak, “Geçen sezon pandemi nedeniyle şampiyonluğumuzu doyasıya kutlayamadık. Buruk bir sevinç yaşadık. Önümüzdeki sezon bu sevinci doyasıya yaşamak için TFF 1. Ligde hedefimiz şampiyonluk" dedi.

Oğuz Gürbulak kampı değerlendirdi... "Rekabete hazırım " 

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli oyuncularından Oğuz Gürbulak, “Geçen sezon pandemi nedeniyle şampiyonluğumuzu doyasıya kutlayamadık. Buruk bir sevinç yaşadık. Önümüzdeki sezon bu sevinci doyasıya yaşamak için TFF 1. Ligde hedefimiz şampiyonluk" dedi.

08 Ağustos 2020 Cumartesi 16:04
Oğuz Gürbulak kampı değerlendirdi...  "Rekabete hazırım " 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un orta saha oyuncusu Oğuz Gürbulak, takımımızın Bolu kampını değerlendirdi. Kamp çalışmalarının güzel geçtiğini belirten Oğuz Gürbulak, "20 Temmuz’da kampa Bolu’nun Gerede ilçesinde başladık. Birinci etap kampını çok güzel geçirdik. Otelde bizden başka kalanların olmaması bizim için güzel. İkinci etap kampına da 4 Ağustos tarihinde başladık. Genelde çift idman yapıyoruz. Takım olarak çok istekli ve arzulu bir şekilde çalışıyoruz. Sezon başı kampları takımlar için çok önemli ve bizde bunun bilincindeyiz. Bu tür kampları çok iyi değerlendirip sakatlık falan olmadan güzel bir şekilde bitirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

ZORLU BİR SEZON OLACAK


Yeni gelen ve gelecek olan transferlerin takıma çabuk uyum sağlayacağını ifade eden Oğuz Gürbulak, “Yeni gelen transferlerle uyum sorunu olacağını düşünmüyorum. Çünkü geçen sene Ertuğrul Sağlam hocamız geldikten sonra yakaladığımız takımdaşlık ve arkadaşlık üst düzeyde. Yeni gelen arkadaşlarımız var ve gelecek olanlar da var. Onları da aramıza en hızlı şekilde katacağımıza inanıyorum. Bence yeni gelenler için bizim takım bir fırsat. Çünkü bu takımda öyle bir takımdaşlık ve arkadaşlık olduğu için onların da çok çabuk uyum sağlayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

KIYASIYA BİR REKABET YAŞANACAK

Yapılan transferlerle birlikte forma için oluşacak rekabet ortamının takım için iyi olacağının altını çizen Oğuz Gürbulak, “Rekabet ortamı olması takım için güzel bir şey. Yeni gelen isimlerle biz forma savaşı içerisine gireceğiz. Tabi ki hocamızın taktiri ile hak eden oynayacak ama bunların hepsi takıma katkı vermek için. Bunun da takıma menfaatine olduğunu düşünüyorum. Gelen ve gelecek olan oyuncular bence bize büyük katkılar sağlayacak. İnşallah bizde elimizden gelen katkıyı sağlayacağız” dedi.

HEDEFİMİZ BELLİ ŞAMPİYONLUK 

Takım olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Oğuz Gürbulak, “Geçen sezon pandemi nedeniyle şampiyonluğumuzu doyasıya kutlayamadık. Buruk bir sevinç yaşadık. Önümüzdeki sezon bu sevinci doyasıya yaşamak için TFF 1. Ligde hedefimiz şampiyonluk. İnşallah bu hedefi gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki sezon Samsunspor’u hak ettiği yere yani Süper Lige çıkaracağız” diye konuştu. Kamptaki kendi performansını değerlendiren Oğuz Gürbulak, “Ben çalışmayı seven bir insanım. Kamp dönemlerinde de elimizden geldiğince de hocalarımızla birlikte en iyi şekilde çalışıyoruz. İnşallah yeni sezonda bunun karşılığını alırız. Onun için burası önemli bir hazırlık. O yüzden burayı iyi değerlendirmeye çalışıyorum. İnşallah yeni sezonda takıma vereceğim katkıyla bu emeğimizi ödüllendireceğimize inanıyorum. İdmanlar dışında takımda herkes birbiriyle oturup, sohbet ediyoruz. Bu açıdan da kampların çok güzel olduğunu düşünüyorum. Çünkü takımlarda bu tür arkadaşlıklar çok önemli. Herkes burada birbirini seviyor. İnşallah bunun ödülünü sezon sonunda şampiyonluk olarak alacağımızı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.