banner388

O korku yeniden hortladı 

Yeni sezonda Süper Ligi hedefleyen Kırmızı beyazlı ekipte, maddi kriz büyük sorun oluşturuyor.

O korku yeniden hortladı 

Yeni sezonda Süper Ligi hedefleyen Kırmızı beyazlı ekipte, maddi kriz büyük sorun oluşturuyor.

10 Haziran 2017 Cumartesi 11:49
O korku yeniden hortladı 

Samsunspor Haber - Yeni sezonda Süper Ligi hedefleyen Kırmızı beyazlı ekipte, maddi kriz büyük sorun oluşturuyor. Başkan Erkurt Tutu Ankara’da yapılan Futbol Federasyonu Mali Genel Kurul sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile yeniden görüşme fırsatını buldu. Başkan Tutu'nun yeni sezon öncesinde Bakan Kılıç'a mali durum hakkında geniş bir rapor sunduğu öğrenildi. 

HEP AYNI SORUN 
 

Transfer tahtasının kapanmaması için gerekli olan para, yeni sezon öncesi yapılacak olan transferlerin peşinatları, futbolcuların geçen yıldan kalan alacakları ve kümede kalma primi olan 35’er bin liralık para için toplam 6 milyon liraya ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden Başkan Tutu, "Yönetim olarak yoğun bir çalışma içindeyiz. İnşallah çok kısa bir zamanda kulübümüze maddi kaynak akışını sağlayacağız" dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuri Demir 2017-06-10 15:14:43

Yahu Allah aşkına defolun gidin parasız pulsuz,üstelik beceriksizsiniz.eeee daha neden oradasınız