banner388

O futbolcu Samsunspor için geliyor

Kırmızı beyazlılar, Fransa İkinci Lig takımlarından Orleans Loiret'in 1.87'lik kalecisi Oumar Sissoko ile her konuda anlaştı.

O futbolcu Samsunspor için geliyor

Kırmızı beyazlılar, Fransa İkinci Lig takımlarından Orleans Loiret'in 1.87'lik kalecisi Oumar Sissoko ile her konuda anlaştı.

11 Haziran 2017 Pazar 19:48
O futbolcu Samsunspor için geliyor

Samsunspor Haber – TFF. 1. Ligi ekiplerinden Samsunspor, Fransa İkinci Lig takımlarından Orleans Loiret'in 1.87'lik kalecisi Oumar Sissoko ile her konuda anlaştı. Bir süredir devam eden görüşmeler neticesinde Malili file bekçisiyle her konuda anlaşan Kırmızı Beyazlılar, bu oyuncuyu önümüzdeki hafta Türkiye'ye davet edecek.

TRANSFERLER BAŞLIYOR

29 yaşındaki kaleci bu sezon 30 maçta ilk 11'de sahaya çıktı. Samsunspor'un Teknik Direktör Alpay Özalan'a pazartesi günü imza attırmasının ardından başta yerli olmak üzere yabancı oyuncu transferlerinin art arda yapılacağı öğrenildi. Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, sezona eksiksiz olarak başlayacaklarının altını çizdi.

Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 12.06.2017 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nedimcakir adiyaman 2017-06-11 22:46:21

Insalah samsunu 1lgde bklyrz

Avatar
ALEMDARCAN 2017-06-12 11:11:35

Alpay varken kimi alırsa al...Alpay yapılabilecek en kötü tercih..İngilterede okumuş ancak oyun okuma, teknik, taktik hiçbirine sahip değil...Kenarda takımaheyecan bile veremiyor...Ama bizim yönetim maalesef kötü tercihler konusunda daima ustadır...Sanırım zayıf kadro kurup başarısızlık topunu Alpay'ın kucağına bırakacaklar...

Avatar
Hakan Arlı 2017-06-12 17:54:58

İmza atılmadan konuşuyoruz adamların degetiartıyor imzalasın sonra konuşalım geçenyılda onu aldık bunualdikdendi sonuç kılpayı ligde kaldık buyıl işAllah iyi transferler olur

Avatar
Sarper arthur 2017-06-12 23:49:43

Hicbirsey bilmiyorsaniz yilmaz vurali allin bari hicmi hoca klmadiydi hic yokdan yilmaz hocada bir istek var futbolcudan anliyor futbolcudan daha hirsli alpay elini cebine sokuyor butun zamn oyle bakiyor isallh geven seneki gibi olmaz bu sene yeni stadla birlikte bir ust ligi istiyoruz