banner388
banner390
banner410
banner408

Nadir ve Gökhan antrenmanda 

Altınordu maçında gördükleri ucuz kırmızı kartlarla özellikle taraftarın büyük tepkisini çeken Nadir Çiftçi ve Gökhan Alsan, bugün takımla beraber çalışmalara katıldı. 

banner269

Nadir ve Gökhan antrenmanda 

Altınordu maçında gördükleri ucuz kırmızı kartlarla özellikle taraftarın büyük tepkisini çeken Nadir Çiftçi ve Gökhan Alsan, bugün takımla beraber çalışmalara katıldı. 

17 Mart 2021 Çarşamba 16:40
Nadir ve Gökhan antrenmanda 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Nadir Çiftçi ve Gökhan Alsan, bugün takımla beraber antrenmana çıktı. Ligde son oynanan Altınordu deplasmanında gördükleri ucuz ve anlamsız kartlarla takım arkadaşlarını zor durumda bırakan Nadir Çifçi ve Gökhan Alsan, Giresunspor maçı hazırlıklarında takımdaki yerlerini aldılar. Cumartesi günü ligde final maçı niteliğinde son derece kritik bir maça çıkacak olan kırmızı beyazlı ekipte, bu zorlu maçın hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman hareketlilik ile ısınma, 5’e 2 top kapma, 7’ye 7 jokerli oyun ve 8’e 8 yarı sahada oyunun ardından son buldu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal T. 2021-03-17 22:39:24

Kimse asıp kesmesin bu çocuklar bugüne kadar nasıl emek verdilerse bundan sonra da verecekler ve şampiyonluk kupasını kaldıran ellerde onların da eli olacak. Kolay adam harcamak yok. herkesin hataları olabiliyor.. Sayarsak takımda hangi futbolcunun hatası yok ki hatta teknik kadro veya yönetim ama önemli olan hataları yüze vurup ortalığı dağıtmak değildir, aslolan yaptıklarının değerini bilmektir talkımı getirdikleri yeri görmektir.

Avatar
Osman GEÇGEL 2021-03-17 19:21:33

Bu adamları kulübün kapısından içeri sokanlara yazıklar olsun.

Avatar
özcan 2021-03-17 18:36:43

ERTUĞRUL KANKASI BIRAKMAZKI NADIRI..

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-03-18 12:48:25

Yorumcu Kemal T. Takımımıza Altınordu maçında Resmen İHANET eden bu 2 futbolcudan ne Samsun spor a ne de başka bir takıma Asla faydası olamaz.
Bunun adı harcama değil yaptıklarının bedelini ödemeleri dır.
Kulübümüz bunlara hic bir şey olmamış gibi bakamaz.

Avatar
Tuna ÖZDAĞ 2021-03-18 19:24:58

Osman sonuna kadar haklısın. İhanetin bedeli olmalıydı.