banner388

Muzaffer Badalıoğlu kabri başında anıldı 

Samsunspor’un efsane futbolcularından 20 Ocak 1989 kazasında hayatını kaybeden Muzaffer Badalıoğlu, vefatının 29.yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Muzaffer Badalıoğlu kabri başında anıldı 

Samsunspor’un efsane futbolcularından 20 Ocak 1989 kazasında hayatını kaybeden Muzaffer Badalıoğlu, vefatının 29.yıl dönümünde kabri başında anıldı.

19 Ocak 2018 Cuma 15:02
Muzaffer Badalıoğlu kabri başında anıldı 

Samsunspor Haber – Samsunspor’un efsane futbolcularından 20 Ocak 1989 kazasında hayatını kaybeden Muzaffer Badalıoğlu, vefatının 29.yıl dönümünde Zonguldak Asri Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. Badalıoğlu için düzenlenen anma programına her yıl olduğu gibi eşi Şükran Badalıoğlu, Samsunspor eski futbolculardından aile dostları Zafer Çabalar, Uğur Terzi, Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Türkiye Futbol Adamları Derneği Samsun Şube Başkanı Gültekin Kullukçu katıldı.

 
ACISI YÜREĞİMİZDE 

Duygusal anların yaşandığı anma töreni sonrasında konuşan rahmetli Muzaffer Badalıoğlu’nun eşi Şükran Badalıoğlu, “Bazen susmak gerekir, kelimelere yazık etmeden” diye konuştu. Kazayı yaşayan ve otobüsten yaralı olarak kurtulan Uğur Terzi ise “Hani 20 Ocak sonrası, en zor anımızda birbirimizin yanında olacaktık. Bak yoksunuz yine, 29.yılında neredesiniz” dedi. 


Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gomis 2018-01-19 20:57:45

Yeter ya hep aynı acıtasyon ......ölen onca insan var...

Avatar
Yeşim Berberoğlu 2020-03-10 19:35:15

O sabahı dün gibi hatırlıyorum. 20 Ocak 1989 sabahı. Babam o donemde Zonguldakspor da yöneticiydi. Sabah bir telefon geldi. 'Samsunspor yok oldu' deniyordu. Ilk Ugur'um, Canım geldi aklıma, Ugur'a bir şey oldu mu acaba diye ağlıyordum deli gibi. Muzaffer abime birşey olmazdı diye düşündüm. Gelen 2. telefonda ise öylece kalakaldım. Nasıl giderdi Muzaffer abim. Oynacak çok maçları vardı daha. En önemlisi çok sevdiği bir eşi ve dünyalar güzeli bir kızı vardı. Mekanın cennet olsun, ruhun şad olsun güzel abim. Unutmadık, Unutturmayacagız seni. #muzafferbadalıoğlu @terzi_ugur @sukranbadalioglu #zonguldakspor #samsunspor #20ocak1989 #zonguldakkömürspor #saat093020ocak1989 #zonguldak #unutmadıkunutturmayacağız