banner388

Muhammed Gönülaçar’a  Samsunspor kancası 

Samsunspor, Birinci Lig takımlarından Ümraniyespor forması giyen 24 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusunu yakın takibe aldı. 

Muhammed Gönülaçar’a  Samsunspor kancası 

Samsunspor, Birinci Lig takımlarından Ümraniyespor forması giyen 24 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusunu yakın takibe aldı. 

18 Haziran 2019 Salı 15:20
Muhammed Gönülaçar’a  Samsunspor kancası 

Samsunspor Haber – Samsunspor, Birinci Lig takımlarından Ümraniyespor’un başarılı orta saha oyuncusu Muhammed Gönülaçar’ı büyüteç altına aldı. 24 yaşındaki başarılı oyuncu, bu sezon İstanbul ekibinde 34 karşılaşmanın 26’sında ilk 11 de sahaya çıktı. Kulübüyle iki yıl daha anlaşması bulunan Muhammed için kırmızı beyazlı ekibin nabız yokladığı öğrenildi.  Bu sezon takımında başarılı işlere imza atan Muhammed Gönülaçar iki sezon önce Şanlıurfaspor’dan Ümraniyespor’a transfer olmuştu. 

FUTBOLA BATMAN PETROL’DE BAŞLADI

Futbola Batman Petrolspor altyapısında başlayan başarılı orta saha oyuncusu Muhammed Gönülaçar 2012 yılında Batman Petrolspor takımında profesyonelliğe ilk imzayı attı.Daha sonra Ankaragücü takımıyla anlaştı. Başkent ekibinde de başarılı bir performans sergileyen ve şampiyonluk sevinci de yaşayan Muhammed daha sonra İkinci Lig'de Şanlıurfaspor formasını giydi. Yükselişini devam ettiren başarılı orta saha, Ümraniyespor'a imza attı. Ve halen İstanbul temsilcisinin formasını giyiyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 18.06.2019 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHMET ŞAHİN 2019-06-19 10:42:13

Samsunun öz çocuğu olan ve Türkiyeye geldiğinde ilk imzayı Samsunspora atan. Petkoviç tarafından beğenilmeyip geri gönderilen, 4 büyük takımın canını yakan daha sonrada MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELEN bir yıldız....SERDAR GÜRLER i alın. Nasılsa para sorunu yok...

Avatar
İSTER ALIN İSTER ALMAYIN.!!! BİR İZLEYİN SORUN. 2019-06-18 20:20:46

MİRKAN AYDIN FORVET
UMUT NAYİR FORVET
ALPER ULUDAĞ SOL BEK
BURHAN ESER ORTA SAĞ
ANIL KARAER STOPER
SEMİH GÜLER STOPER
SELİM ILGAZ FORVET
Daha çok isim var. Siz sadece SAMSUNSPORA çağırın koşa koşa gelecek çok insan var.

Avatar
Necat 2019-06-19 01:48:04

İrfan hoca istiyorsa alınmalı

Avatar
Metin 2019-06-19 11:09:50

Yüksel Yldırımın paralarını hak eden oyunculara verin.Menejerlere dikkat 3 liralık oyuncuya 5 lira vermeyin geçen sezon verilen Tirilyonlara yazık İsmail Uyanık malesef hiç Uyanık değildi inşAllah aklı başına gelmiştir.