banner388
banner390
banner410
banner408

Millet Ligini İzlemek İstiyor

Samsunspor'un da mücadele ettiği TFF 1. Lig'de taraftar maçları televizyondan izleyemediği için isyan ediyor.

banner269

Millet Ligini İzlemek İstiyor

Samsunspor'un da mücadele ettiği TFF 1. Lig'de taraftar maçları televizyondan izleyemediği için isyan ediyor.

03 Eylül 2016 Cumartesi 15:52
Millet Ligini İzlemek İstiyor

PTT’nin isim hakkını yenilememesi nedeniyle bu sezon sponsorsuz ve TRT sözleşme yenilemediği için yayıncısız kalan 1. Lig’in yayı ihalesini TRT aldı. 2. haftadan itibaren maçları naklen yayınlayacağını açıklayan TRT bu söylemini yerine getiremedi. İkinci hafta geride kalırken TFF 1. Lig'de yayın krizi hala çözülebilmiş değil. 

Samsunspor'un da aralarında bulunduğu eski adıyla PTT 1. Lig olan ve her sene üç takımı Spor Toto Süper Lig'e gönderen TFF 1. Lig maçlarının hangi kanalda yayınlanacağı ya da herhangi bir kanalda yayınlanıp yayınlanmayacağı konusundaki soru işaretleri hala çözülebilmiş değil. PTT 1. Lig'deki maçları geçen yıl TRT vermişti. TRT'den önceki yayıncı ise D-Smart'ın spor kanallarıydı.

TFF 1. Lig'de bu sene Boluspor, Eskişehirspor, Gaziantep Belediye, Adana Demirspor, Manisaspor, Şanlıurfaspor, Yeni Malatyaspor, Denizlispor, Altınordu, Giresunspor, Göztepe, Samsunspor, Ümraniyespor, Balıkesirspor, Mersin İdman Yurdu, Bandırmaspor, Sivasspor ve Elazığspor takımları mücadele ediyor.
2 haftadır televizyonda maçları izleyemeyen taraftarlar ise Twitter'da açtıkları #MilletLiginiİzlemekİstiyor hashtagi ile trend topic oldu. Taraftarı isyan noktasına getiren bu durumla ilgili TRT'den henüz bir açıklama yapılmadı.

İşte o tweetlerden bazıları:




 

Son Güncelleme: 03.09.2016 16:01
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporTRTTFF 1. Lig
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.