banner388

Millet Bahçesi'ne dönüşebilir... Nuri Asan Tesisleri'ne dokunma

Samsunspor Nuri Asan Tesislerinin de içinde bulunduğu fuar alanı, birlikte millet bahçesi olacak proje meclisten apar topar geçti.

Millet Bahçesi'ne dönüşebilir... Nuri Asan Tesisleri'ne dokunma

Samsunspor Nuri Asan Tesislerinin de içinde bulunduğu fuar alanı, birlikte millet bahçesi olacak proje meclisten apar topar geçti.

15 Ocak 2022 Cumartesi 10:51
Millet Bahçesi'ne dönüşebilir... Nuri Asan Tesisleri'ne dokunma

Samsunspor Haber - Kuruluşundan bugüne şehirden bir türlü hak ettiği desteği ve ilgiyi göremeyen Samsunspor Kulübü, yine mağdur edilmeye çalışıyor. Kırmızı beyazlı ekibin uzun yıllardır kullandığı Nuri Asan Tesislerinin de içinde bulunduğu fuar alanı ile birlikte millet bahçesi olacak proje meclisten apar topar geçti. Bu haber spor camiasında büyük yankı uyandırırken; futbolseverler büyükşehir belediye başkanı Mustafa Demir başta olmak üzere bu kararı onay verenlere sosyal medyadan büyük tepki gösterdiler.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-01-15 11:54:40

Yatacak yerin yok Mustafa DEMİR Bu samsun halkı sana o tokadı elbet atacak!!

Misafir Avatar
mert 2022-01-15 20:47:33 @Vatandaş

adamı oturttular koltuğa şikayet edecek birşey yok. oy verenlere kızın. bakanken ne faydasını görüp oy verdiler?javascript:void(0)

Beğenmedim! (1)
Avatar
ÇETİN 2022-01-15 11:14:24

Sahil yolu yer altından geçmeli..yolun üstü dahil deniz sahilinin tamamı halkın faydalanacağı millet bahçesine dönüştürülmesi.. bu yol bir hançer gibi saplanarak halk ile denizi, sahili birbirinden ayırmakta..halk ile denizin buluşmasını yol engellemekten... sahil boydan boya temizlenmelidir..vilayet binasi dahil kamu, özel binaları bu sahilden temizlenmeli.. şehir böylelikle rahat nefes alabilir...en başta bu yol yer altına alınmalı....

Avatar
2022-01-15 12:42:57

Mustafa Demir Samsun’dan ve Samsunspordan elini çek! Yeter artık yeter! İşini yap yolları düzelt kaldırım yap. Kim gitmiş ya eski stadyumun oradaki millet bahçesine kim gitmiş? Samsun halkına ve Samsunpora engel olmayın huzur verin!..

Avatar
sefer 2022-01-15 12:16:38

orasının millet bahçesi olması lazım gelir. samsun spora da tekkeköy de daha büyük bir alan sağlanabilir. yeni stadın yakınlarında.

Misafir Avatar
Aydın 2022-01-16 22:33:56 @sefer

Her yeri de millet bahçesi yapmayı verin. Bırakın da Samsunspor Bahçesi olarak kalsın orası da...

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
Vatandaş 2022-01-15 14:38:18 @sefer

O pis havada sen git 5 dk dur bakalım fabrikaların bacalarından zehir çıkıyor. Sen kabul edermisin evini yıkıp oraya almayı takımınıza sahip çıkın!

Beğenmedim! (0)
Avatar
Samsunlu 2022-01-15 22:06:41

Samsun'da Samsun'a ait hiçbir şey bırakmadınız. Kuduruyordunuz şehri yağmalamak için elinize geçen her fırsatı kullandınız. Ne Çiftlik Caddesi kaldı, ne 56'ları, ne Cedit'i, ne Kadıköyü .... ne eski 19 Mayıs Stadı, ne Atakum'u ne sahili, ne okulları (Mithatpaşa, Atatürk Anadolu Lisesi, Namık Kemal ...) şehri resmen yağmalıyorsunuz. Kimliksiz şekilsiz, kalabalıktan yaşanmaz, düzensiz, kuralsız, yerli ve yabancı göçmenlerin işgali altında bitmiş bir şehir haline getirdiniz. Tebrikler.

Avatar
Vatandaş 2022-01-15 13:20:27

Bu karara oy verenler şunu unutmasınlar millet bunu unutmaz! Sizden bunun hesabını elbet sorar insan yüzüne çıkamazsınız bu şehrin kırmızı çizgisidir Samsunspor çoğunluğunuz trabzonlu olduğu için intikam alıyorsunuz. Milleten ama bunun cevabını bu millet bu taraftar verir!

Avatar
Necmi arslan 2022-01-15 13:49:19

Ben birsamsunlu olarak soruyorum sayın başkan başka yer yokum bu yapıtın başka ilde yapabilmisin samsun sen hakı etimiyorsun sayın başkan git doğunun ilde aday ol sana verdim oy harama zıkım olsun

Avatar
Anthiseptic 2022-01-15 13:54:58

Sana müstehak bunlar Samsun!... Samsun'un öz evlatları dururken , bu şehri Samsun düşmanı Trabzonlulara peşkeş çekerseniz olacağı budur. Samsun milli mücadelenin başladığı şehir. Cumhuriyetle hesaplaşma içinde olanlar Samsun şehrini de düşman bellemiş.Tıpkı ülke gibi Samsun'un da içini boşaltıp , yaşanmaz bir hale getiriyorlar. 2.5 yıldır onca hizmetine rağmen İmamoğlu'nu utanmadan eleştiriyorsunuz. AKEPELİLER!... Söyleyin neredeyse 3 yıldır Demir ne yaptı Samsun'da?