banner388

MHK'den skandal sözler

Merkez Hakem Kurulu, Yılport Samsunspor'un Tuzlaspor ile oynayacağı kritik maça İzmir Bölgesi hakemlerinden Yiğit Arslan'ı atayarak kafaları karıştırdı.  

MHK'den skandal sözler

Merkez Hakem Kurulu, Yılport Samsunspor'un Tuzlaspor ile oynayacağı kritik maça İzmir Bölgesi hakemlerinden Yiğit Arslan'ı atayarak kafaları karıştırdı.  

31 Mart 2021 Çarşamba 22:15
MHK'den skandal sözler

Samsunspor Haber - Merkez Hakem Kurulu tarafından özellikle son haftalarda Yılport Samsunspor'un oynadığı kritik maçlara üst üste Ege Bölgesi hakemlerini ataması kafaları karıştırmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekibin, ilk iki yolunda en yakın rakibi Altay ile kıyasıya bir yarış içinde bulunduğu bu dönemde MHK'nin Samsunspor maçlarına art niyetli bir şekilde sürekli Ege Bölgesi hakemlerini atıyor olmasının altında nelerin yattığı büyük merak konusu. 

CAMİA KAYGILI

Bir çok mağduruyet yaşamış olan kırmızı beyazlı ekibin Cumartesi günü oynanacak Tuzlaspor gibi hayati önem taşıyan müsabakasına MHK tarafından İzmir bölgesi hakemi Yiğit Arslan'ı atanmış olması Samsunspor camiasında büyük kaygı yarattı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, "Böylesine skandal bir kararla müsabakamıza atanan hakem Arslan'ın çok dikkatli, adil bir müsabaka yöneterek hata yapmamasını temenni ediyor, aksi bir durumu aklımızdan bile geçirmek istemiyoruz..!" dediler. 

Haber: Özgür KALANBAK 

HAFTA    RAKİP         HAKEM            BÖLGE
------------------------------------------------------        
24    KEÇİÖRENGÜCÜ    KUTLUHAN BİLGİÇ -     İZMİR 
25    ADANA DEMİR    KORAY GENÇERLER        MANİSA 
26    ALTINORDU     BAHATTİN ŞİMŞEK        AYDIN 
27    GİRESUNSPOR    ÜMİT ÖZTÜRK        DENİZLİ
28    TUZLASPOR    YİGİT ARSLAN        İZMİR

Son Güncelleme: 31.03.2021 22:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
REMZI durmus 2021-03-31 23:39:04

Samsuna sahip cikan kimsemiz yokki disardan gelip seciliyorlar ..Samsuna oz Samsunlu milletvekilleri belediye baskanlari valiler lazim..gidin rizeye trabzona .yapsinlar bakalim ne oluyor..ulke ayaga kalkar..

Avatar
Ali55 2021-04-01 02:09:56

Sahada futbol oynayip topu rakipe verme hakemle oynama. Bak nasil yeniyorsun... bahaneye gerek yok, son maclarda hakemlerin hatasi yokdu, oyuncular hataliydi. Bahane aramayin tarftari gaza getirmeYin

Misafir Avatar
Aydin 2021-04-01 22:18:23 @Ali55

Ali abi durumu net sekilde ozetlemis. Konu kapanmistir dagilabiliriz arkadaslar.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kavak 55 2021-03-31 22:36:17

Ve son 4 maçta sadece 2 puan alabildik. Ayrıca 4 de kırmızı kart. İlginç..

Avatar
mutlu 2021-04-01 13:37:13

Gozunuzu seveyim boyle utbol oynayin
https://www.youtube.com/watch?v=E9e_pUDs4cI

Avatar
Öz samsunlu 2021-04-01 16:48:33

Nihat Özdemirin fedarasyon serdar tatlının mhk başkanı olduğu sürece samsun sporumuza daha çok haksızlıklar yapılır haksızlıklar Ümraniye maçı ile başladı Adana demirspor.altınordu.keçiörengücü maçı ile devam etti ve giresun maçları ile İzmir ekibi Altay taçlandırıldı samsun sporumuza gönül verenler aptal değil.herşey ortada.yerel yöneticiler ve samsundan seçilmiş insanlar yapılan bu haksızlıklara sessiz kalıyor ve değerli başkanımız yıldırıma ve teknik heyete sahip çıkılmıyorsa bunda yapacak bişeyimiz yok ama bu ligde yine samsun

Avatar
KEMAL SANDIKÇI 2021-04-01 18:12:03

OLDU OLACAK SAMSUNSOR MACLARİNİ OYNUYACAGİMİZ RAKİP TAKİMLARİN ANTRONERLERİ YONETSİN

Avatar
Suat 2021-04-01 21:26:57

Sahada vicdani ve yüreği ile oynayan futbolcular var oldukça TFF bizim üzerimize oyun oynayacaktır biz adaletsizliğe kanunsuzluga alıştık çok görmüyoruz düşmanımız çok dost zaten sınırlı takım olarak taraftar olarak kulupolarak.agzimizi kapatacağız.susma hakkımızı kulkanip superlige odaklanacGiz.. SAMPİYON SAMSUNSPOR.kim ne yaparsa yapsın 7 hafta içimize kapaniyoruz bir aile olarak SAMSUNSPOR ve sayın YÜKSEL BAŞKANİN ARKASİNDAYİZ

Avatar
Simsiyah Bembeyaz 2021-04-02 00:14:31

Ayıptır beyler başarısızlığınızı başkalarına mal etmeyin.Puan farkı varken herşey iyiydi hiç sesiniz çıkmıyordu.Haftalardır saçma sapan eylemler ve açıklamalarla başkalarının başarılarına gölge düşürüyorsunuz.İşte tamda bu yüzden başaramayacaksınız.İnsanların emeklerine saygınız olsun.İlk yarının son haftası Adana sporu size yem eden hakemi niye konuşmuyorsunuz.En güzel cevabı Tuzla verecek size evire çevire yenecek hayallerinizi bitirecek sizin.Sağa sola çamur atarak kimseyi etki altına alamazsınız.play off bile fazla size.