banner388

Kupa mesaisi sürüyor

Ligde umduğunu bulamayan Samsunspor, çarşamba günü sahasında oynayacağı Ankara Demirspor karşılaşması için hazırlıklarına devam ediyor. 

Kupa mesaisi sürüyor

Ligde umduğunu bulamayan Samsunspor, çarşamba günü sahasında oynayacağı Ankara Demirspor karşılaşması için hazırlıklarına devam ediyor. 

18 Eylül 2017 Pazartesi 14:17
Kupa mesaisi sürüyor

Samsunspor Haber - Ligde umduğunu bulamayan Samsunspor, çarşamba günü sahasında oynayacağı Ankara Demirspor karşılaşması için hazırlıklarına başladı. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncular sıcak havaya rağmen istekli ve hırslı göründüler. Düz koşu ile başlayan antrenman daha sonra yapılan 5'e 2 orta oyunuyla devam etti. Samsunspor'da teknik direktör Alpay Özalan futbolcularıyla yakından ilgilenmeyi de ihmal etmedi. 

YARIN SON KEZ ÇALIŞACAKLAR 

Ankara Demirspor karşılaşmasında iyi futbolla beraber galibiyet hedeflediklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Alpay Özalan, yaşadıkları zorlu sürecin üstesinden gelebilecek kapisitede olduklarını söyledi. Antrenmanın bir bölümünde kanatlardan yapılan ortalara gol çalışması yapan kırmızı beyazlı ekipte atılan goller teknik ekibin yüzünü güldürürken, Samsunspor'da Ankara Demirspor karşılaşması hazırlıkları yarın da yapılacak tek çalışmayla tamamlanacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 18.09.2017 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2017-09-18 15:10:01

Çok lazımdı kupa.