banner388
banner390
banner410
banner408

Kubilay Mı ? Volkan Mı ? Maestroların  savaşı nefes  kesecek 

Hem Adana Demirspor hem Yılport Samsunspor'da çok klas isimler bulunuyor. Ancak 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda ki kapışmada öyle iki yıldız varki onların ne yapacağı maçın kaderini doğrudan etkileyecek.

banner269

Kubilay Mı ? Volkan Mı ? Maestroların  savaşı nefes  kesecek 

Hem Adana Demirspor hem Yılport Samsunspor'da çok klas isimler bulunuyor. Ancak 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda ki kapışmada öyle iki yıldız varki onların ne yapacağı maçın kaderini doğrudan etkileyecek.

28 Ekim 2020 Çarşamba 10:53
Kubilay Mı ? Volkan Mı ?  Maestroların  savaşı nefes  kesecek 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligin zirvesini şekillendirecek derbiye çok az bir zaman kaldı ve takımlar Cumartesi gününe 3 puan hedefiyle hazırlanıyor. Hem Adana Demirspor hem Yılport Samsunspor'da çok klas isimler bulunuyor. Ancak Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda ki kapışmada öyle iki yıldız varki onların ne yapacağı maçın kaderini doğrudan etkileyecek. Özellikle gol yollarında öldürücü paslarıyla takımlarının kazanmalarını sağlayan iki asist kralı İlyas Kubilay Yavuz ve Volkan Şen'in performansları da büyük merak konusu. 

GERİ SAYIM BAŞLADI

Ev sahibi takımın maestrosu Volkan Şen, son haftalarda iyi bir çıkış yakalarken şu ana kadar 4 asistle takımının buralara gelmesinde büyük pay olurken; Samsunspor'da İlyas Kubilay Yavuz ise kariyerinde ilk kez mücadele ettiği ligde 7 haftalık performansıyla gelecek haftalar adına umut veriyor. Kırmızı beyazlı oyuncu, 7 maçlık performansına 2 gol 1 de asist ekleyerek yeteneğini gözler önüne serdi. Spor otoriteleri iki oyuncunun performansının direkt olarak sonuca etki edeceğini yorumlarında bulunuyorlar. 

GÖZLER KUBİLAY'DA OLACAK 

TFF 1. Lig'de mücadele eden takımların formda oyuncuları üzerinde yapılan araştırmada İlyas Kubilay Yavuz'un bu sezon gösterdiği başarılı performans gözler önüne serildi. Futbol Teknolojileri İnkübasyon Merkezi guttobizLAB’in de girişimlerinden biri olan “Comparisonator platformu" üzerinden yapılan karşılaştırmada, Yılport Samsunspor'un 26 yaşındaki oyuncusu TFF 1. Lig'in geride kalan 7 haftasında en çok isabetli pas, kilit pas atan ve en çok top kazanan ofansif orta saha oyuncusu oldu. Başarılı atak aksiyonları alanında da ikinci sırada yer aldı. İlyas Kubilay'ın bu performansı özellikle sosyal medyada çok konuşuldu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2020-10-28 14:18:40

Bana Göre İlyas Kubilay Volkan Sen' e göre bir gömlek üstün.
En kritik pozisyonda bile anlık kararları Kubilay'i bir adim önde gösteriyor.
Volkan Sen in sadece Tecrübesi biraz dazla ama sivri Zeka olarak Kubilay Volkan a göre üstün dur.İnşAllah Adana da da durum değişmez.

Avatar
Turhan T. 2020-10-28 11:23:49

Doğru taktikle ve kendi takımımızın yapabileceklerini ortaya koyarak oynarsak alırız maçı.

Avatar
Fatıh can 2020-10-28 19:57:53

Bu komik bı haber İlyas Kubilay yavuzun volkan senın yanında esamesı bile okunmaz kariyer olarak

Misafir Avatar
Volkan şen 2020-10-28 21:56:40 @Fatıh can

Artık esame si önemli değil zeka olarak kubi daha kaliteli

Beğenmedim! (0)
Avatar
WİWA55 2020-10-28 22:16:24

HAYDİ KUBİ GÖSTER KENDİNİ