banner388
banner390
banner410
banner408

Kritik maça Süper Lig hakemi

Merkez Hakem Kurulu tarafından değerlendirmeler sonrasında yarın akşam Samsun'daki kritik müsabakada Halil Umut Meler’in düdük çalacağı açıklandı.

banner269

Kritik maça Süper Lig hakemi

Merkez Hakem Kurulu tarafından değerlendirmeler sonrasında yarın akşam Samsun'daki kritik müsabakada Halil Umut Meler’in düdük çalacağı açıklandı.

12 Mayıs 2019 Pazar 11:55
Kritik maça Süper Lig hakemi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) 13 Mayıs Pazartesi akşamı Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Yılport Samsunspor – Sakaryaspor A.Ş arasındaki  İkinci Lig Play Off Çeyrek Final rövanş karşılaşmasını yönetecek hakemi açıkladı. 

MHK YENİ UYANDI

Merkez Hakem Kurulu tarafından değerlendirmeler sonrasında yarın akşam Samsun’daki kritik müsabakada Halil Umut Meler’in düdük çalacağı açıklandı. Büyük önemli karşılaşmada Meler’in yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Göken Baltacı yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan. Kırmızı beyazlı ekibin ilk kez bir müsabakasında Süper Lig hakemi görev almış oluyor. 

HALİL UMUT MELER KİMDİR 

1986 yılında dünyaya gelen hakem Halil Umut Meler İzmir Selçuk’ta dünyaya gelmiştir. Aslen Makedon göçmeni olduğunu belirten Halil Umut Meler evlidir eşi ise İzmir Selçuk’ludur. Ailesi Selçuk’ta yaşamaktadır. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden mezun olmuştur. Bu dönemde hakem olarak görev yapmaya başlamıştır. Okul bittikten sonra İzmir’e dönmüş ve İzmir’de il hakemliği yapmıştır. Ardından 2013 senesinde Ulusal kategoriye yükselmiştir. Babası uzun süre kulüp yöneticisi olarak spor camiasında yer almıştır. Fifa Kokartlı Halil Umut Meler UEFA tarafından Avrupa U21 Avrupa Şampiyonası’nda görev almıştır. 

Haber: Özgür KALANBAK


 

Son Güncelleme: 12.05.2019 11:58
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 2019-05-12 12:52:53

Sakaryadaki maçta anatör hakem vardı şimdi niye süper lig hakemi bizi bunlar gözden çıkarmış inadına Samsun

Avatar
göçmen 2019-05-12 13:57:36

adapazarının yarısı göçmendir. bu hakemim atanmasında bir iş var. demedi demeyin.

Avatar
SAMSUNLU 2019-05-12 18:24:05

buda diğer hakemler gibi değildir inşAllah

Avatar
Canik 55 2019-05-12 12:27:19

Çok şükür adam gibi, hakem gibi bir hakemi vermişler. Süper ligin ilk beşine girecek kalitede. Hayırlı olsun. Teşekkürler Büyük Başkan İsmail Uyanık.