banner388
banner390
banner410
banner408

Korukır Başkanın Yüzüne Bakamadı !

 Samsunspor’dan istifa etmiş olan Teknik Direktör Engin Korukır, istifasını açıkladığı esnada başkanın yüzüne bakamadığını da söyledi.

banner269

Korukır Başkanın Yüzüne Bakamadı !

 Samsunspor’dan istifa etmiş olan Teknik Direktör Engin Korukır, istifasını açıkladığı esnada başkanın yüzüne bakamadığını da söyledi.

20 Eylül 2016 Salı 13:09
Korukır Başkanın Yüzüne Bakamadı !

Transfer yasağı ile puan silme cezalarından sonra kadrosunda bulunan birçok önemli futbolcuyu kaybeden Samsunspor’da Teknik Direktör Korukır da veda etti. Engin Korukır yönetiminde bu sezonda 4 maçta gol atamamış olan ve bir türlü galibiyet yüzü görmeyen Samsunspor’da basın toplantısı yapıldı. Samsunspor’un Kulüp binasında yapılmış olan basın toplantısına Başkan Erkurt Tutu, yönetim kurulu, Sportif Direktör Coşkun Zeren, Engin Korukır ile teknik heyet katılım sağladı.

Başkan Tutu: “İSTİFASININ EN DOĞRU KARAR OLDUĞUNU SÖYLEDİ”
İstifa kararını kendisinin istemediğini özellikle belirten kırmızı-beyazlı takımın başkanı Erkurt Tutu, “Ayrılıklar böyle zor oluyor. Yöneticilik hayatım boyunca en üzüntü duyduğum gün hep kulübümüzde görev yapmakta olan arkadaşların ayrılmasıydı. Geçen yıl hocamızla beraber oturup konuştuğumuzda ilk günden beri kedisi ile çalışmaktan çok memnunum . Bu yılın başında konuştuğumuz zaman ‘Kulübün şartları her ne olursa olsun Samsunspor’a, şehrine, sporcularına ve taraftarlarına güveniyorum. Bu işi beraber el ele başaracağız. Hiçbir şekilde kötü günler geçirmeyeceğiz başkanım’ diyerek yolumuza devam ettik. Ancak ne yazık ki futbolda sportif anlamda meydana gelen başarısızlıklar benim hiçbir şekilde kabul etmememe rağmen ne yazık ki bu tür hoca değişikliklerine gitmek gerekiyor bazen. Ben her zaman istikrardan yanayım. İstikrarın olmadığı bir yerde başarının olmayacağını çoğu defa söylemiştim yine söylüyorum. Hocama da bunları ilettim. Ancak kendisi bırakmasının kulübümüz adına, bizler ve kendisi adına en doğru karar olduğunu belirtti. Bugünlere kadar kulübümüze kazandırmış olduğu her şey için çok teşekkür ediyorum. İnşallah ilerleyen günlerde yolumuz tekrar kesişir ve beraber çalışma ortamımız olur. Almış olduğumuz bu karar doğrultusunda bize, hocamıza ve takımın alacak olduğu sportif sonuçlara olumlu etkenleri olur. Hocama ve aynı zamanda ekibine ileriki yaşamında başarılar ve mutluluklar diliyorum” diye konuştu.



Korukır: “YÜZÜNE BAKAMADIM”
Kararını açıkladığı esnada başkanın yüzüne bakamamış olduğunu belirten Korukır, “Ayrılıklar hiç kolay olmaz. Burada en çok sevindiğim şey, kelimelerle anlatılamayacak olan bir yönetim kuruluyla çalışmış olmamdı. Bu kararı çok zor verdim. Öyle zor bir karar oldu ki 4. haftada böylesine büyük bir camiada bu kararı vermem. Kararım takımın geleceği ile ilgili endişeyle alınmış olan bir karar değil. İstifamızı açıkladığımda başkanımızın yüzüne bile bakamadım. Çünkü çok farklı ifadeler oluyor başkanımızın ve yöneticilerimizin yüzlerine baktığım zaman. Bana hiç git demediler. Her zaman beni desteklerdiler, kal dediler. Türkiye’deki bir çok antrenör için bu durum çok önemli bir vurgudur. Ben senelerdir bu işin içinde olan bir kişiyim. Samsunspor belki de son kulübüm olmayabilir ama biraz kendimi toparlamam gerekecek. Çok namuslu ve oldukça kaliteli ola kişilerle beraber çalıştım. Bizlere tepki göstermiş olan taraftarlarada çok teşekkür ediyorum. Kimseye kırgın veya dargın değiliz. Bu camia bizim camiamız oldu. Maddi açıdan da en ufacık bir talebimiz yok. Neyi hak ederse insan onu alır. Hak ettiğinin üzerinde ufak şeylerin ne peşinde olur ne de kovalarız. Samsunspor’da çalışmış olmak bizler için en büyük ücrettir. Doğru olmayan kişilere bu takımda asla yer vermezler. Üzgün müyüm? Evet tabi ki üzüldüm. 2 puanımız var. 30 maç var. 90 da puan var. Bu 90 puanın bütün hepsine Samsunspor taliptir. Samsunspor puanların hepsini de alabilir yarısını da alabilir ancak azını almaz. Üzgünüm ancak mutlu ayrılıyorum buradan” şeklinde konuştu.
Samsunspor’da son olarak Antrenör Kenan Yelek’in takımı çalıştıracak olduğu, yardımcılarının da altyapıdan hocaların olacağı söylendi. 



 

Son Güncelleme: 20.09.2016 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.