banner388

Kırmızı beyazlı ekipte imza şov devam ediyor! Guido'da tamam

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan törende Guido Koçer kendisini 2 yıllığına kırmızı beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalandı.

Kırmızı beyazlı ekipte imza şov devam ediyor! Guido'da tamam

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan törende Guido Koçer kendisini 2 yıllığına kırmızı beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalandı.

05 Temmuz 2019 Cuma 16:40
Kırmızı beyazlı ekipte imza şov devam ediyor! Guido'da tamam

Samsunspor Haber - Samsunspor, Boluspor'un kanat oyuncusu Guido Koçer ile resmi mukavele imzaladı. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan törende Guido Koçer kendisini 2 yıllığına kırmızı beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalandı. Bu sabah önce sağlık kontrolünden geçen Guido Koçer, daha sonra Genel Menajer Mustafa Aztopal ve Teknik Menajer Yücel Uyar’ın da katıldığı törende 2 yıllık sözleşmeye imza attı. 

DEĞERLİ BİR İSİM 

İmza töreni öncesi konuşan Genel Menajer Aztopal, “Bu sezon 3’üncü transferimizi gerçekleştiriyoruz. Uzun yıllardır Türkiye ve ondan önce Almanya’da başarıyla kariyerini devam ettiren bir oyuncu. Sezon başında söylediğimiz nokta atışı transferlerimizden bir tanesi. Görüşmelerimiz olumlu neticelendi ve Samsunspor’da oynamaktan çok mutlu olacağını belirtti. Ailemize hem karakter olarak hem de oyun kalitesi olarak çok değerli bir birey katmaktan son derece mutluyuz” dedi.

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Guido Koçer de imza töreninde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Her şeyimi vereceğimin bilinmesini isterim. Bu kulübün bir planı var. Samsunspor’un yeri burası değil. Biz hep beraber benim de verebileceğimin en fazlasıyla bu kulübü üst liglere taşımak durumundayız. Bunun savaşını vermek için buradayım. Almanya’da dolu tribünlere karşı oynadım. Ben de o taraftarın önünde keyifle oynuyordum. Fakat Türkiye’deki daha önceki takımlarımda bu taraftarları yakalayamadık. Samsun’daki taraftarlar da çok fazla ve kalabalık şekilde maçları izliyorlar. Bu da beni motive edecek ve ben de bundan çok büyük mutluluk duyacağım.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2019-07-05 17:54:33

Kardeşim her şeyi taraftara bağlamayın siz başarıyı getirin asıl keyfi ondan sonra görün gerçek cehennem neymiş o zaman anlayacaksınız. Bu taraftar oyuncuya değil armaya takıma geliyor ama eğer siz çıtayı yükseltirseniz o stad o zaman rakiplere tam bir kabus olacak.

Avatar
DAHİ BİR FUTBOLCU 2019-07-05 18:25:06

Bu çocuk süper, kendisini daha önceki takımında da takip ediyordum. Boluspor'da olduğu gibi Samsunspor'da da iyi iş yapacağını düşünüyorum. Ayrıca bu kardeşimize takımda dahi çocuk derlermiş, dahi anlamında kullanılan yani yanlış anlaşılmasın. Dahi anlamında kullandıkları için zaman zaman takımdan ayrı da çalışıyormuş. Samsunspor'a hayırlı olmasını diliyorum.
İnşAllah, bizim de yüzümüz güler. Lütfen bu yorumumu da es geçmeyin.