banner388

Kırmızı beyazlı ekibin Covıd-19 testleri belli oldu... SONUÇLAR NEGATİF

Yılport Samsunspor’da yapılan kovid-19 testi sonrası yeni bir pozitif vakaya rastlanmadı

Kırmızı beyazlı ekibin Covıd-19 testleri belli oldu... SONUÇLAR NEGATİF

Yılport Samsunspor’da yapılan kovid-19 testi sonrası yeni bir pozitif vakaya rastlanmadı

28 Kasım 2020 Cumartesi 15:45
Kırmızı beyazlı ekibin Covıd-19 testleri belli oldu...  SONUÇLAR NEGATİF

Samsunspor Haber - Sezon başından bu yana kovid-19 ile başı belada olan Kırmızı-Beyazlılar bir kez daha testten geçti. Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan koronavirüs testi sonuçları belli oldu. Teknik ekip, oyuncular ve kulüp personeline yapılan test sonucunda herhangibi bir yeni vakaya rastlanmadı. Sonuçlar sonrası ise Kırmızı-Beyazlı yönetim ve taraftarlarda rahat bir nefes aldı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Bugün yapılan haftalık rutin test sonuçlarında teknik heyetimizde ve futbolcularımızda pozitif vakaya rastlanmamıştır” ifadeleri kullanıldı.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Onur 2020-11-28 19:29:40

Çok şükür... Allah bu corona illetinden hepimizi korusun... takim bu sezon baya sıkıntı yaşadı yabancı oyuncularimizda bir an önce kendine gelir insAllah onların sıkıntısı covidtende kötü

Avatar
Aslan Aslan 2020-11-29 00:04:55

Ortada takim yok. Covid de takimi bulamadi demekki...