banner388
banner390
banner410
banner408

Kimse yoksa biz varız Samsunspor’a talibiz

Kırmızı beyazlı ekipte forma giymiş eski futbolcular, 20 Aralık’taki olağanüstü genel kurulda aday çıkmaması durumunda kulübe talip olduklarını açıkladılar.

banner269

Kimse yoksa biz varız Samsunspor’a talibiz

Kırmızı beyazlı ekipte forma giymiş eski futbolcular, 20 Aralık’taki olağanüstü genel kurulda aday çıkmaması durumunda kulübe talip olduklarını açıkladılar.

06 Aralık 2017 Çarşamba 17:40
Kimse yoksa biz varız Samsunspor’a talibiz

Samsunspor Haber – Samsunsporlu eski futbolcular, kongre süreciyle ilgili bugün son derece önemli bir basın bildirisi yayınladı. Erkurt Tutu başkanlığındaki Samsunspor yönetimi ve yaklaşak kongreyle ilgili görüşlerini açıklayan Samsunsporlu eski futbolcular, adaylık konusunda ‘kimse yoksa biz varız’ dediler.

SAMSUNSPOR İÇİN BİR ARADALAR

Eski futbolculardan Hamdi Tezol, Şendoğan Çakmaker, Ömer Kuranel, Hamdi Fermancı, Mehmet Ali Çınar, Necati Öksüz, Metin Karabulut, Hakkı Bayrak, Hasan Şengün, , Celil Sağır, Ahmet Usta, Bünyamin Kubat, İmdat Arslan, , Ali Kemal Gedikli, Sinan Ünal, Murat Şimşek,  Canik ilçesinde bulunan Meşe Tesisleri’nde bir araya gerek ortak basın açıklaması yaptılar.

EFSANE İSİMLERDEN TEPKİ

Kırmızı beyazlı ekibin efsane isimlerinden Celil Sağır, şunları söyledi;  "Samsunspor tarihinin en kötü zamanlarını yaşıyor. Sportif anlamda dibe vurmuş, altyapısı perişan, üst yapısı darmadağın olmuş bir takım maalesef. Bu durumdan dolayı hayatını Samsunspor'a adamış, bizler bir araya geldik. Samsunspor'un haklarını savunamayan bir yönetimin bu camiada hala kalması izah edilemez.

BU KULÜP SAHİPSİZ DEĞİLDİR

Samsunspor sahipsiz değildir. Rahat olunsunki, bu camia bu kulüp sahipsiz de kalmayacaktır. Başarı bugün olmaz yarın olur ama tarih kolay olmaz. Biz tarihiyle, gazisiyle, şehidiyle, taraftarıyla tarihe geçen bir camiayı tanihe gömmemek için kulübümüze sahip çıkma kararı aldık" diyerek sözlerine şöyle devam etti: Başarısızlığa prim tanıyan şehrin dinamiklerini bu şehir affetmeyecektir.

BİZ SAHİP ÇIKIYORUZ

Bunun için sahip çıkıyoruz. Aramızda bu kulüpte efsane olmuş nice isimler mevcut. Yani bilgiyse bilgi, örnekse örnek, bu kulübe sahip çıkacak bir babayiğit yoksa biz buradayız. Önceden yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Yalanlarla yürütülen bu camiayı eski saygın ve takdir edilen bir markaya tekrar getirmek adına bizler üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Günü değil geleceği kurtarmak adına buradayız. Tüm Samsunsporlulardan armasına sahip çıkmasını istiyoruz."


Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil saka 2017-12-06 22:01:43

Sayı yeterli değil diğer emekli eski oyuncularda olmalı şehir bunlara sahip çıkmalı ben bir aylık emekli maaşımı veririm

Avatar
İsmail Hakkı Karadayı 2017-12-06 22:19:41

Hahahahha bunlar yine mi sahneye çıktılar?Yeter artık Samsun bu yüzlerden kurtulsun. Yenilerdw aralarına katılmış. Sabahtan akşama kadar Samsunspor’a rakı masalarında sallayanlar yine ortalığa dökülmüş. Herkes işini yapsın!!!

Avatar
Adem 2017-12-06 22:23:00

Bırakın bu işleri hepinizin işi gücü Yok cebinizde para Yok geçmişte yöneticilik yapan kaçanlar var aranızda madem bu kadar Samsunspor lusunuz neden biriniz Çakıp alt yapıda parasız çalışmadınız bu zamana kadar nerede Samsun sporculuğunuz şimdimi çıktınız piyasaya bırakın Show yapmayı Samsun sporun size yedirecek parası Yok kaptanınız çıktı yedi Samsunspor’u şimdi sıra sizde mi sizlere güvenip kimse size zırnık vermez Samsunspor bu kadar basit takım değil

Avatar
ali er 2017-12-07 06:04:40

efsane isimler çok eksik nerede diğerleri bu eski oyuncularımızın tamamı bir araya gelir onlara samsun taraftarları ve şehir esnafları kurum kuruluşlara katılırsa türkiyeye örnek bir şehir oluruz haydi hep bereber bunu samsunsporun kurtuluşu için yapalım

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-12-07 12:36:50

Samsunspor a sahip çıkmak güzel bir olay,bunu eleştimek yerine desteklememiz gerekiyor.Bu resimde eksiklerin olduğu kesindir.Eski Başkan ve kaptan Emin Kar neden yok.Tanju ile Cenk isler de telefonla değil bizzat koşa koşa gelip bu resimde olmalıydılar. Samsunspor umuza kim sahip çıkarsa onları Alkışlamak gerekir.Kulübün borçlarını ödenebilir bir seviyeye getiren Erkut Tutu ya da Teşekkür etmemiz gerekir.

Misafir Avatar
Mustafa ALTINKAYNAK 2017-12-07 14:34:41 @Cemalettin Özcan

Değerli futbolu yaşamış ve hala sevgisi eksik olmamış arkadaşlar. Bir gün yönetime gelirsen Samsun spora kaynakmı proje hazır lütfen iletişime geçelim.

Beğenmedim! (1)
Avatar
KAAN TÜRK 2017-12-07 12:06:09

Bu isimlerin kendi imkanlarıyla birşeyler yapacağı yok ancak; maddi destek bulurlarsa bir şey belki olur.