banner388
banner390
banner410
banner408

Kim neden  engel oluyor 

Yılport Samsunspor, herhangi bir maddi destek beklemeden kendilerine tahsis edilecek arazi üzerine dev bir spor tesisi kurarak, şehri gerçek anlamda spor şehrine döndürmek istiyor.

banner269

Kim neden  engel oluyor 

Yılport Samsunspor, herhangi bir maddi destek beklemeden kendilerine tahsis edilecek arazi üzerine dev bir spor tesisi kurarak, şehri gerçek anlamda spor şehrine döndürmek istiyor.

11 Ocak 2019 Cuma 22:18
Kim neden  engel oluyor 

Samsunspor Haber-Geleceği şekillendirecek, Türk futboluna yeni Serkanlar, Celiller, Tanjular, Cenkler ve daha bir çok yıldız isim kazandırmak için kolları sıvayan Yılport Samsunspor yönetimi, kendi imkanları ile dev bir tesis yapmayı hedefliyor. Başkan İsmail Uyanık, geldiği ilk günden bu yana altyapının önemine değinerek buraya yatırım yapmak istediklerini her fırsatta dile getirdi. Katıldığı bir televizyon programında, "Petrol Ofisi'nin oradaki dolgu alanını tahsis alma peşindeyiz. Burada 15-20 tane çim sahayı, yan yana yapmayı planlıyoruz. Milyonlar harcayarak tesisleri kendimiz yapacağız. Bunu gerçekleştirdiğimizde Samsun'da futbol patlaması yaşanacak. 

UYGUN ALAN BULUNDU 

Sahalarımızı, dürüstçe iş yapan amatör takımlara açacağız. Tahsis işinin seçime kadar çözüleceğini düşünüyorum. Bu haklı talebe 'Hayır' denilmeyeceğini umuyorum" diye konuşmuştu. Ancak aradan geçen zaman diliminde herhangi bir adım atılmaması ise dikkat çekti. Başkan İsmail Uyanık’ın büyük önem verdiği bu proje için bir çok yer incelenerek en uygun alanın belirlenmesine rağmen somut bir adımın atılmaması şaşkınlık yaratıyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin toprak dökme sahası olarak kullandığı alana talip olan Yılport Samsunspor buraya dev bir tesis kurmak için yetkililerden destek bekliyor. 

ÖRNEK ANTALYA 

Türkiye’de bir çok büyükşehir belediyesinin kendi imkanları için şehrinin takımına katkı verdiği bu dönemde Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin de gereken adımları atması bekleniyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde olan bir arazinin Antalyaspor’a kazandırılması için büyük bir çaba gösterdi. 2015 yılında başlayan süreçte Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde olan arazi Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredildi. 

YETER Kİ İSTESİNLER 

Gençlik ve Spor Bakanlığı da Döşemealtı Belediyesi üzerinden araziyi Antalyaspor’a kazandırdı. 1.5 yılda tamamlanan proje ile Antalyaspor’a dev bir tesis kazandırıldı. 43 milyon liraya mal olan tesisin 20 milyon lirası ise Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden karşılandı. Yılport Samsunspor, herhangi bir maddi destek beklemeden kendilerine tahsis edilecek arazi üzerine dev bir spor tesisi kurarak, şehri gerçek anlamda spor şehrine döndürmek istiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
2019-01-11 22:48:04

İSTEDİKTEN SONRA HERŞEY OLUR!..KİMSE KIVIRMASIN!.. BİZLERE SIRTINI HER DÖNENE TEKME ATMAK ŞART OLDU!.. GÖRECEKSİNİZ!.. SİZ BÖYLE YOKUŞA SÜRÜN BAKALIM!.. 31 MARTTA O YOKUŞTAN AŞAĞI ATMASINIDA BİLİRİZ!.. ARTIK SAMSUN’A SAMSUNSPOR’A SAHİP ÇIKIN!.......

Avatar
Oy verin gitsinler. 2019-01-12 10:07:47

o alan doldurulmaya başlanmadan önce başkasına peşkeş çekilmiştir zaten

Avatar
samsunsporlu 2019-01-12 12:35:50

merak etmeyin bu işin altından kesin fuat köktaş çıkar yandaşlarına peşkeş çekmiştirrrr

Avatar
erol 2019-01-12 01:40:43

Hadi Büyükşehir daha ne bekliyorsun.? Sözde değil gerçekten destek olun.

Avatar
metin 2019-01-12 11:36:11

Samsunspor yönetimine söz verildiğini biliyoruz.Şimdi yokuşa sürülüyor yokuşa sürenler Siyasilerdir.Başka Şehirlerde önemli yerler kuluplere verildiğini biliyoruz. Oy almak için Antalyaspora verilen ve Antalyabüyük Şehirin yaptığı tesisleride Samsunspor taraftarları zaten biliyor.Eğer bu yer Samsunspora seçimlerden önce verilmez ise Samsunspor taraftarları aile ve yakınları ile birlikte 31 Marttaki seçimlerde faturayı keser.Şehirde bir çok yerde şimdiden olumsuz eleştiriler başladı

Avatar
Hatko 2019-01-12 19:43:17

Samsunda kendini saklayan bir güç var bir yerde rant varsa bizim hemşeriler yesin dersen samsun da hiç bir konuda başararıyı sağlayamazsınız Allahın izniyle İsmail Uyanık bey bu ğücü kırmayı başarır Allah doğrunun yanında olsun, (haram helali geçinçe,,,,)

Avatar
Veysel Sarı 2019-01-12 20:41:59

Bu işi engelleyenler kimler.