banner388

Kılıç; 'Ligin önemi yok Samsunspor olsun yeter'  BU AŞKIN TARİFİ YOK

"Samsunspor’dan ayrıldıktan sonra gittiğim her yerde burayı anlattım. Samsunspor’u asla unutamadım. Geri döndüğüm için çok mutluyum. Nedendir bilmiyorum ama Samsunspor’u gerçekten çok seviyorum. Bu yüzden de gittiğim yerlerde de Samsun’un plakası olan 55 numaralı formayı giydim. Hala daha giyiyorum” 

Kılıç; 'Ligin önemi yok Samsunspor olsun yeter'  BU AŞKIN TARİFİ YOK

"Samsunspor’dan ayrıldıktan sonra gittiğim her yerde burayı anlattım. Samsunspor’u asla unutamadım. Geri döndüğüm için çok mutluyum. Nedendir bilmiyorum ama Samsunspor’u gerçekten çok seviyorum. Bu yüzden de gittiğim yerlerde de Samsun’un plakası olan 55 numaralı formayı giydim. Hala daha giyiyorum” 

27 Ağustos 2021 Cuma 15:12
Kılıç; 'Ligin önemi yok Samsunspor olsun yeter'   BU AŞKIN TARİFİ YOK

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un kaptanı Hasan Kılıç, Halk Gazetesi'nden Davut Aktaş'a verdiği röportajında çok önemli açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli futbolcusu, tek hayalinin Samsunspor formasıyla şampiyonluk yaşamak olduğun söyledi. İşte Hasan Kılıç'ın ses getirecek röportajı: “Samsunspor benim için evim. Çünkü burası bana 2014-2015 sezonunda kapısını açtı ve beni burada çok iyi ağırladılar. Burada düzenli olarak 3 sene oynadım. Samsunspor bana kendimi tanıtma fırsatını verdi. Taraftarların sevgisini her zaman hissettim. Bu yüzden burayı çok seviyorum. Samsunspor’dan ayrıldıktan sonra gittiğim her yerde burayı anlattım. Samsunspor’u asla unutamadım. Geri döndüğüm için çok mutluyum. Nedendir bilmiyorum ama Samsunspor’u gerçekten çok seviyorum. Bu yüzden de gittiğim yerlerde de Samsun’un plakası olan 55 numaralı formayı giydim. Hala daha giyiyorum.” 


TEK DÜŞÜNCEM ŞAMPİYONLUK 

Net konuşmak gerekirse buraya gelirken tek düşüncem vardı. O da şampiyonluk. Ben Samsunspor forması altında şampiyonluk yaşamak için geri geldim. Samsunspor’da şampiyon olmak benim için çok güzel bir duygu. Şu an hayal ediyorum. Samsunspor’da şampiyon olmak, 5 tane başka takımla şampiyon olmaktan daha değerli benim için. Çünkü buraya ayrı bir sevgim var. Burada şampiyonluk yaşamayı çok istiyorum Takım içerisinde çok iyi abi kardeşlik ortamı var. Herkes birbirine sımsıkı sarılmış, kenetlenmiş durumda. Ağabeyler ağabeyliğini, kardeşler kardeşliğini biliyor. Çok iyi bir takım olduk. Bunu da ilk maça yansıttığımızı düşünüyorum. İyi oynadık, rakibi ısırdık, önde oynadık. Zaten şampiyonluğa oynayan takım önde oynar, rakibi ısırır. Hocamızın da bunda büyük bir etkisi var. Çünkü hocamız sadece öne oynamamızı istiyor. Arkaya oynamamamız konusunda sürekli uyarıyor. Antrenmanlarda da bu yönde çalıştırıyor. Ben de sizin aracılığınızla takımı kutlamak istiyorum. Başarıyı kimse tek başına yakalayamaz. Takım olarak başarı yakalanır. Tekrar ediyorum. Ben buraya şampiyonluk yaşamak ve kalıcı olmak için geldim. Bunun için de elimden geleni yapacağım.

AZTOPAL VE GÜNGÖR’E TEŞEKKÜR EDERİM

Buraya gelişimle alakalı olarak Mustafa Aztopal ve Adnan Güngör abime çok teşekkür etmek istiyorum. Buraya tekrar gelmemde ikisinin de çok büyük etkisi var. Adnan abi beni sürekli arayarak ‘Kardeşim buraya gel. 3’e 5’e bakma. Burada başarılı olacaksın’ dedi. Ben de onun dediği gibi 3’e 5’e bakmadım. Adana Demirspor’u da sayarsak 8 tane lig takımı beni istedi. Ben buraya para için gelmedim. Öyle olsa Adana Demir bana buradan aldığımın 1 buçuk milyon lira fazlasını teklif etti. Ama yine de kabul etmedim. Ben burayı bekliyordum. Samsunspor’a geri dönmeyi çok istiyordum çünkü.

SAMSUNSPOR OLSUN YETER

Transfer süreci uzayınca biraz rahatsızlık duymuştum. Eğer olmasaydı başka bir takımla anlaşacaktım. Ama sonunda oldu. Ayrıca menajerime de teşekkür etmek istiyorum. Kendisine, menajerlik ücreti olarak alacağı paranın yarısını alacağını, aksi halde Samsunspor’a kendi başına gideceğimi söyledim. O da kabul etti. Ben buraya gelmek için her türlü fedakarlığı yaptım. Samsunspor 2. Lig’de de olsa, 3. Lig’de de olsa yine gelirdim. Çünkü ben burayı gerçekten çok seviyorum. Benim için lig fark etmiyor. Samsunspor olsun gerisi önemli değil. İnşallah sezon sonunda da hep beraber şampiyonluk sevincini yaşarız.”

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taraftar55 2021-08-27 15:59:57

Sen Artık Bundan Sonra Samsunspor'lusun ve öyle kalacaksın.
Senin yaptığın fedakarlık ALLAH bin türlü razı olsun.
Samsun'un Çocuğu Hasan KILIÇ
KAPTAN HASAN KILIÇ

Avatar
vatandaş 2021-08-27 15:30:59

böyle karakterli bir topçuya sahip olduğumuz için şanslıyız hasansiooooo şampiyon yap biziiii

Avatar
Taha Sekban 2021-08-27 16:05:19

Sevgisii gercek Adam gibi adammm ....

Avatar
baba samsun 2021-08-27 16:49:35

hasan kardeş adamsın sen hayatta paradan da önemli değerler olduğunu anlamışsın senin kaptanlığında samsunsporumuz süper lige çıkacaktır inanıyoruz sana helal olsun

Avatar
Samsunsporli Çılgin 2021-08-27 17:02:03

Sen adamın dibisin Yap bizi şampiyon çıkar süper lige Kaptan

Avatar
Serdaf isitan 2021-08-27 18:26:30

Sen SAMSUNSLUSUN SAMSUNSPORLUSUN 55 en cok sana yakisti

Avatar
HFÖ 2021-08-27 20:56:20

Kalp kalbe karşıdır sevgili kaptanım

Avatar
Murat Saglam 2021-08-27 22:00:28

Futbolunu zaten ispat şampiyon olarak ispat etmiştin. Şimdi adamligini da ispat ettin. Eğer Samsunspora daha fazlasını vermek istiyorsan idmanlarda biraz daha çabukluk calismalisin.