banner388
banner390
banner410
banner408

Kevin Boli: GURUR DUYDUM

Samsunspor’dan teklif aldığı zaman gururlandığını belirten Kevin Boli, “Buraya gelmeden önce, Samsunspor'u gerek taraftarıyla gerekse de yeni stadyumu sebebiyle duymuştum. Bunlar Samsunspor ile ilgili duyduğum ilk şeylerdi. Çok gururlandım. Çünkü Samsunspor gibi bir kulüpten teklif almış olmak gurur verici. 

banner269

Kevin Boli: GURUR DUYDUM

Samsunspor’dan teklif aldığı zaman gururlandığını belirten Kevin Boli, “Buraya gelmeden önce, Samsunspor'u gerek taraftarıyla gerekse de yeni stadyumu sebebiyle duymuştum. Bunlar Samsunspor ile ilgili duyduğum ilk şeylerdi. Çok gururlandım. Çünkü Samsunspor gibi bir kulüpten teklif almış olmak gurur verici. 

28 Ekim 2020 Çarşamba 16:29
Kevin Boli: GURUR DUYDUM

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un tecrübeli stoperi Kewin Boli, sezon sonu ligi zirvede bitireceklerine inandıklarını söyledi.Pozisyonu gereği sahada agresif olduğunu belirten Boli, “Defans oyuncusuyum. Pozisyonum gereği agresif olmam gerektiğini düşünüyorum. Takım arkadaşlarımla daima konuşarak, iletişim içerisinde olmam gerekiyor. Bununla birlikte gerek saha içerisinde gerekse de soyunma odasında iyi bir takım arkadaşı olduğumu düşünüyorum. Herkese karşı güler yüzlü ve bana ihtiyaç duyduklarında yardım etmeye çalışan biriyim. Sıradan ve sade bir yapımın olduğunu söyleyebilirim ki herkesin de böyle olması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

HARİKA İŞLER BAŞARACAĞIZ

Samsunspor’dan teklif aldığı zaman gururlandığını belirten Kevin Boli, “Buraya gelmeden önce, Samsunspor'u gerek taraftarıyla gerekse de yeni stadyumu sebebiyle duymuştum. Bunlar Samsunspor ile ilgili duyduğum ilk şeylerdi. Çok gururlandım. Çünkü Samsunspor gibi bir kulüpten teklif almış olmak gurur verici. Buradaki tutkuyu, stadyumu, taraftarı ve şehri gördüğümde burada harika işler yapmam için uygun bir ortam ve zemin olduğunu düşündüm ve sonrasında buraya geldim” diye konuştu.

HERKES BENİ ÇOK SICAK KARŞILADI

Sakatlığı hakkında bilgi veren Kevin Boli, “Takımda beni gerçekten çok sıcak karşıladılar. Bu beni mutlu etti. Çok iyi insanlar, iyi futbolcular ve iyi karakterliler. Kısacası Samsun'da olduğum için çok mutluyum. Lige iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Takımda yeni olan birçok oyuncumuz var. Takımda hemen bir uyum yakalamak kolay değil fakat doğru yoldayız. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyoruz. Gelecekte daha güçlü ve ligin zirvesinde olacağımızı düşünüyorum. Ki zaten hedefimiz de bu yönde. Sakatlığımla ilgili ise, bunlar olabiliyor fakat önemli olan bu değil önemli olan takımın kendisi. Takım olarak hedefimizi gerçekleştirmek için birlik olmalıyız” şeklinde konuştu.

TARAFTARIMIZ BİZİ DESTEKLESİN

Taraftarı stadyumda desteklerken görmek için sabırsızlandığını ifade eden Kevin Boli, “Sanırım herkes tutkumuzun ne olduğunu biliyor. Biz de hedef olarak ne yapmamız gerektiğini ve nereye gitmek istediğimizi biliyoruz ve her şey burada antrenmanda başlıyor. Daha sonrasında maçlarda iyi sonuçlar alırsak hedefimizi gerçekleştirmiş olacağız. Amaç ve hedefimiz de bu. Taraftarımızın beni sevdiğini biliyorum ve ben de onları çok seviyorum. Onları stadyumda bizi desteklerken görmek için sabırsızlanıyorum. Ne olursa olsun bizi sonuna kadar desteklemelerini istiyorum. Onlar bizimle olacaklar. Bizler de onlarla güçlü olacağız. Bu bir takım çalışması” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamsi55 2020-10-29 14:36:24

Bir takımda sevgi saygı çok önemli Boli iyi bir oyuncu umarız sezon sonu zaferi hakeden taraf oluruz