banner388
banner390
banner410
banner408

Kenan Yelek'ten Samsunspor'a Duygusal Veda

Samsunspor’un eski yardımcı antrenörü ve geçici teknik direktörü Kenan Yelek, yayınladığı duygusal mesaj ile helallik isteyip veda etti.

banner269

Kenan Yelek'ten Samsunspor'a Duygusal Veda

Samsunspor’un eski yardımcı antrenörü ve geçici teknik direktörü Kenan Yelek, yayınladığı duygusal mesaj ile helallik isteyip veda etti.

13 Ekim 2016 Perşembe 11:29
Kenan Yelek'ten Samsunspor'a Duygusal Veda

Samsunspor'da Kenan Yelek, şu mesajla veda etti:

“11 yıl futbolcu, 1,5 yıl teknik kadronun bir parçası olarak bulunduğum Samsunspor’a öncelikle minnet, sevgi ve sadakat dolu olduğum bilinmeli. Çünkü, bugün Türk futbolunda gerek futbolcu olarak gerekse de teknik adam olarak bir Kenan Yelek ismi var ise, bunun öncelikli sebebi bana bu kapıları büyük bir güven ile açan Samsunspor’dur. Görev sürem içerisinde, maalesef bazı medya mensuplarının ve bazı eski futbolcuların haksız, yersiz, akla ve mantığa sığmayan eleştirilerine maruz kaldım. İyi niyet ve samimiyetten uzak bu eleştirilere Mevlana’nın şu sözlerini hatırlatmak istiyorum: ‘Suskunluğum asaletimdendir, her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir bakarım lafa laf mı diye; bir de bakarım adama, adam mı diye’. Bazı kişilerin iddialarının aksine, antrenörlük dönemimde birlikte olduğum Ümit Özat, Engin Korukır ve Osman Özköylü hocalarım tarafından hep talep edilen bir isim oldum, asla görev için ricacı yada talep eden olmadım. Hem de kulüp tarihimizin belki de en zor günlerinde, hiçbir şart sunmadan görev aldım, başım dik, alnım açık! Ne mutlu ki bana, çoğu insana göre bir servet tutarındaki alacağımı hiç düşünmeden kulübüme bağışlarken de bu böyleydi, oyunculuk ve teknik kadronun bir parçası olduğum dönemde de bu böyle oldu. Artık yoluma teknik sorumlu olarak etmek istiyorum. Bu yolda başarılı olabilirsem eğer; bu Samsun’un ve Samsunspor’un başarısı, başarısızlıkta ise tamamen benim başarısızlığım olacaktır. Ümidim ve hayalim bir gün teknik adam olarak Samsunspor’la yeniden yollarımın kesişmesidir. Son olarak futboldaki öncelikli varlık nedenim olarak gördüğüm Samsunspor’a var ise tüm haklarımı helal ediyorum, temennim, bana da helal edilmesi!”

Son Güncelleme: 13.10.2016 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.