banner388

Keleş'in hakemliği bitti 

TFF Merkez Hakem Kurulu, Ümraniyespor - Y.Samsunspor maçındaki skandal kararlara imza atan kural bilmez hakemi Ramazan Keleş'e ve yardımcılarına sezon sonuna kadar maç vermeme kararı aldı. 

Keleş'in hakemliği bitti 

TFF Merkez Hakem Kurulu, Ümraniyespor - Y.Samsunspor maçındaki skandal kararlara imza atan kural bilmez hakemi Ramazan Keleş'e ve yardımcılarına sezon sonuna kadar maç vermeme kararı aldı. 

07 Şubat 2021 Pazar 14:54
Keleş'in hakemliği bitti 

Samsunspor Haber - A Spor Yorumcusu eski hakem Erman Toroğlu, Ümraniyespor - Yılport Samsunspor arasında oynanan maçta hakem Ramazan Keleş'in hakemliğinin bittiğini iddia etti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu, Ümraniyespor - Y.Samsunspor maçındaki skandal kararlarla birlikte rezil bir yönetim sergileyen kural bilmez hakemi Ramazan Keleş, yardımcıları ile birlikte maçın gözlemcilerine sezon sonuna kadar maç vermeme kararı aldı. 

TOROĞLU'NUN İDDİASI 

Eski hakem Toroğlu, "Ümraniye - Samsunspor maçındaki hakem tiriosuna sezon sonuna kadar maç yok. Bu bu isimlerin artık hakemliklerininde bittiği anlamına geliyor. Maçın gözlemcileri de bu cezaya dahiller. Çünkü gözlemci olaya el koyabilirdi, yardımcıları koyabilirdi. Yani düdük çalana, oyunu başlatana kadar toparlayabilirlerdi. Düşün, hakemler bunları bilmiyorlar. O tip maçları yöneten hakemler bilmiyor, gözlemcisi oturuyor yukarıda. O da bilmiyor, yoksa toparlayacaklar. Girse, "bir dakika, hop kardeşim" dese, toparlar hepsinin işi bitmiştir. Doğru yapmışlar, hakemlikleri bitmiş" ifadelerini kullandı.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ogün Odaci55 2021-02-07 18:22:10

Allahin tokadi,hak yerni buldu.Ama yinede Sansunspor maclarna trabzon asilli bir hakem asla verilmemeli.Bunu Fedarasyon da Kim olursa olsun bilmeli .trabzondan dürüst hakem cikmaz.

Avatar
Atakan inandim 2021-02-07 18:51:59

Darisi diger engel koyanlara ..samsun icindeki lere sesleniyorum..

Avatar
kural 2021-02-08 10:43:51

böyle bir kuralı bilmeyen hakem zaten hakemlik yapmasın

Avatar
Gerçek ts li ali 2021-02-08 15:51:48

Samsunlu hemşehrim yorumuna katılmıyorum.. Her insan hata yapar.. Sen gerçek samsun sporlu ve samsunlu değilsin.. Gerçek samsun lular Trabzon düşmanlığı yapmazlar... Asıl sakladığın içindeki takımı da yaz...

Avatar
ayla kutman 2021-02-08 19:12:13

ilk secimlerde memleketinde vekil yaparlar ya da spor bakani..

Avatar
Serdar 2021-02-08 10:50:03

Maçı katlettikten sonra hapis cezası verseler de farketmez

Avatar
Demirkan 55 2021-02-09 10:25:10

Gerçekten bunlar nasıl hakem olup, bu seviyeye kadar geliyor? Herkes hata yapar, hakemde yapar mutlaka ama bunun yaptığı amatör de bile olmaz.

Avatar
Fatih 2021-02-09 12:19:58

Biz samsunspor olarak böyle hakem katliamlarına alışkınız biri gider biri gelir önüne geçilebilineceğini düşünmüyorum