banner388

Kazanan Samsunspor olacak

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Manisaspor deplasmanında sezonun ilk üç puanını alacaklarını iddia etti. 

Kazanan Samsunspor olacak

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Manisaspor deplasmanında sezonun ilk üç puanını alacaklarını iddia etti. 

17 Ağustos 2017 Perşembe 17:51
Kazanan Samsunspor olacak

Samsunspor Haber - Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Manisaspor karşısında kazanacaklarını iddia etti. Gazişehir Gaziantep karşısında kaybettikleri 2 puanı burada alacakları galibiyetle telafi edeceklerini kaydeden kırmızı beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Ateş, "Şu anda Manisa'da otelimizdeyiz. Takım içinde süper bir hava hakim. İnşallah Cuma akşamı oynayacağımız müsabakadan istediğimiz sonuçla ayrılırız" dedi.

MANİSA'DA HERKESİN YÜZÜ GÜLÜYOR


Yabancı transferlerinin Manisaspor deplasmanında tam kadro olarak yer aldığını sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Samsunspor içerde dışarda her maçına galibiyet için çıkıyor. Bugünde bu böyle olacak. Rakibimize saygı duyuyoruz. Takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Herkesin yüzü gülüyor. Ben yarın Manisaspor karşılaşmasından mutlu olarak ayrılacağımız düşüncesindeyim" diye konuştu.

TFF'DEN ŞOK CEZA


Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Samsunspor Kulübü'nü, 13 Ağustos 2017 tarihinde oynanan Gazişehir Gaziantep Futbol Külübü TFF 1. Lig müsabakasında, müsabaka isim listesinin maçın başlamasından en geç 60 dakika önce FYS'ye girilmesini sağlamamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 7.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.


Haber: Özgür KALANBAK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.