banner388
banner390
banner410
banner408

Kayyum formülü açıkladı! İstanbulspor maçı kader maçı

Samsunspor'un kayyumu kümede kalmanın formülünü açıkladı. Kümede kalmak için bidahaki karşılaşma olan İstanbulspor maçını yenmek gerekiyor.

banner269

Kayyum formülü açıkladı! İstanbulspor maçı kader maçı

Samsunspor'un kayyumu kümede kalmanın formülünü açıkladı. Kümede kalmak için bidahaki karşılaşma olan İstanbulspor maçını yenmek gerekiyor.

05 Nisan 2018 Perşembe 19:39
Kayyum formülü açıkladı! İstanbulspor maçı kader maçı

Samsunspor Haber-Samsun Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü ve Samsunspor Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, kümede kalmak için matematiksel hesaplamlar yapıldığı ve İstanbulspor maçının mutlaka kazanılması gerektirdiğini söyledi.

Spor Toto 1. Lig'te düşmenin eşiğinde olan Samsunspor, haftasonu oynayacağı kritik İstanbulspor maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan tek antrenmanla sürdürdü. Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş yönetimindeki takım bugün yaptığı idmanda, ısınma ve düz koşunun ardından gol taktiği çalıştı. Antrenma yarı sahada oynanan çift kale maç ile son buldu.

LİGE TUTUNMAK İÇİN İSTANBULSPOR MAÇI KAZANILMALI

Samsunspor Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz kümede kalma mücadelesini kazanamk için İstanbulspor maçının mutlaka kazanılması gerektiğini belirterek, "Kötü ve talihsiz sonuçlar aldık. Biz kümede kalma savaşı veriyoruz. Pazar günü çok kritik bir maça çıkacağız. Bütün taraftarlarımızı maça Samsunspor’a destek vermeye çağırıyorum. Biz 15-20 bin taraftarla stadı İstanbulspor’a dar edeceğiz. Samsun’daki her kesimin oraya gelmesi gerekiyor. 7’den 70’e kadar herkese ihtiyacımız var. Gün, kötü günde birlik ve beraberlik olma zamanıysa, o gün bu gündür. İstanbulspor maçını kazandığımız takdirde, lider Çaykur Rizespor’da evinde oynayacağı Eskişehirspor’u yenerse 5 puan farkla Eskişehirspor deplasmanına gideriz. Eskişehirspor maçında hiçbir endişe yaşamadan alacağımız 1 beraberlik bizi kümede bırakır. Matematiksel hesabımız bu. Bütün çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Futbolcularımız da bilinçli bir şekilde gereken özveriyi gösteriyorlar. Kimsenin şüphesi olmasın. Samsunspor bu var olma savaşından galibiyetle çıkacaktır” sözcüklerini kaydetti.

KÜMEDE KALMAK HAKKIMIZ VE KALACAĞIZ 

Samsunspor'un en skorer ismi olan Göksu Türkdoğan, "Bize yakışmayan maçlar kaybettik. Önümüzde kazanmamız gereken maçlar var. Hiçbir şeyin sonu gelmedi. Maalesef ki bu seneki hedefimiz kümede kalmak. İster istemez takımı o duruma getirdik. Kümede kalmak için yeterli istek ve arzumuz var. Bunu sahaya yansıtmamız gerekiyor. Çok önemli bir maça çıkacağız. Taraftarlara her zamankinden çok ihtiyacımız var. Takımın en az gol atan takımlardan biri olmasında herkesin katkısı var. Çok gol yememizde de tüm takımın etkisi var. Çünkü sahada 11 kişi beraber hareket ediyoruz. Savunmanın bize, bizim de savunmaya destek vermemiz gerekiyor. Bu bir ekip oyunu, gol anlamında sıkıntıları çözmek için çalışıyoruz. Bu maçı kazanalım. Kimin gol attığı önemli değil. Ben de gol atarsam çok sevinirim. Çok karakterli futbolculardan kurulu bir takımız. Kümede kalmayı hak ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Sarı kart cezalısı Ahmet Cebe ve sakatlığı bulunan Ufuk Budak takımdan ayrı idmanlarını sürdürürken, çift kale maç esnasında darbe alan Muhammet Beşir ise idamanı yarıda bıraktı.


 
 

Son Güncelleme: 07.04.2018 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali er 2018-04-05 20:28:00

Gaziantep maçında söz verdiniz olmadı düşen takıma yenildiniz.Bolu maçı hadi hakem 2 penaltıyı vermedi anladık Adana maçı öncesi oyuncular,yönetim teknik heyet öyle demeçler verdilerki kesin galip geleceğiz denildi sizden çok kötü olan Adanayada yenildiniz bu maçlarda bir gariplik yokmu?şimdi aynı demeçler İstanbul sporuda yenemez iseniz bunun adı ihanet olur.

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2018-04-05 21:10:41 @ali er

O Erkut tütünün Allah belasını versin şirinsin beter olsun içerden çıkmasın 9 topcuyla bu iş biterdi 22tane topcuyla aldı başımıza bela etti beter olsun terbiyesiz yedi bu takımın basini

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Ahmet gonca 2018-04-05 21:08:37 @ali er

Yeter ya bu milletin Sabri kalmadı biz düşecek şekilde bu topçular bu takıma ihanet ederse biz bunu anlarız bakın ozaman bu Samsun nasıl karışır görecekler onları geçemez durumda fena halde hirpalariz mecbur alacaklar ilk önce cibuke sen başlarız

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Ahmet gonca 2018-04-05 21:06:03 @ali er

Eğer bu topçular ihanet ederse bu takıma alayını toplar bu Samsun halkı ve taraftarı meydan dayağı atar soyleyim bu hafta yenildiniz bakın neler oluyor milletin Sabri kalmadı cibuke angan ve iyi dayak yer

Beğenmedim! (0)
Avatar
smsn 2018-04-06 08:21:56

eskişehirsporun teknik drektörü yücel ildiz gibi tecrübeli hocası istifa ediyorsa... son beş maçta takımın önünü açmak için.. bu besim durmuş çoktan gitmeliydi....

Avatar
Solist 2018-04-06 14:18:32

Bu takımı bugüne kadar görev yapan yönetimler yedi bunu gören arma düşmanları da tabi bu fırsattan iyi faydalandı her türlü adiliği yaptılar hala da yapmaya devam ediyorlar. Bu takımı düşürecekler bunu yazın kenara.

Avatar
Veysel Sarı 2018-04-07 11:29:06

Ahmet Gonca çok doğru söylüyor.Erkut Tutu çok ama çok hatalar yaptı saymakla bitmez. bu kötü durumu yaratan diğer sorumlular ona siyasi destek verip onu sorgulama yapmayanlardır.