banner388
banner390
banner410
banner408

Kaya Çilingiroğlu ve İlker Yasin, haksızlığa sessiz kalmadı... TFF 1.LİG'DE  ŞİKE VAR!

TRTspor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ve ülkenin en tecrübeli spor spikeri İlker Yasin, bugün oynanan TFF Birinci Lig maçlarında yaşananların ardından sosyal medya üzerinden öyle tweet'ler attılar ki yer yerinden oynadı. 

banner269

Kaya Çilingiroğlu ve İlker Yasin, haksızlığa sessiz kalmadı... TFF 1.LİG'DE  ŞİKE VAR!

TRTspor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ve ülkenin en tecrübeli spor spikeri İlker Yasin, bugün oynanan TFF Birinci Lig maçlarında yaşananların ardından sosyal medya üzerinden öyle tweet'ler attılar ki yer yerinden oynadı. 

01 Mayıs 2021 Cumartesi 20:55
Kaya Çilingiroğlu ve İlker Yasin, haksızlığa sessiz kalmadı...  TFF 1.LİG'DE  ŞİKE VAR!

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde neler oluyor ? Sezonun bitimine artık tek 90 dakika kaldı. Adana Demirspor, GZT Giresunspor ve Yılport Samsunspor amansız bir şampiyonluk yarışı içinde
yken bugün oynanan özellikle Adana Demirspor - Balıkesirspor maçında yaşananlardan sonra Türk futbolunda söz sahibi olmuş isimlerden flaş yorumlar gelmeye devamediyor. Bu yorumların en çarpıcı olanına Kaya Çilingiroğlu ve İlker Yasin imza attılar. 

ÇİLİNGİROĞLU ESTİ GÜRLEDİ 

TFF 1'inci liğde bugün oynanan karşılaşmada Balıkesirspor'un Adana Demirspor'a attığı golün ofsayt gerekçesi ile iptal edilmesine İlker Yasin ve Kaya Çilingiroğlu'ndan tepki geldi.Adana Demirsporlu futbolcunun geri pasını takip eden Balıkesirli futbolcunun attığı gole ofsayt bayrağının kaldırılması ve bu golün iptal edilmesine Kaya Çilingiroğlu'ndan "TFF 1 ligde bile şike var! Balıkesir'in buz gibi golü ofsayt gerekçesiyle Suat Arslanboğa tarafından iptal edildi. Top Adana Demirsporlu futbolcu geri veriyor! Yuh!" sözleri ile tepki geldi.

USTA SPİKER HAKSIZLIĞA SESSİZ KALMADI

İlker Yasin'de Balıkesirspor'un golünün iptal edilmesine, "Balıkesir'in skoru 1-1'e getirdiği gole ofsayt bayrağı kaldırmakta yardımcı hakemin ve çok ne geri pasında ofsayt kararı veren Suat Anslanboğa'nın yaptıkları hata mıdır yoksa hesap kitap işi mi? Yazık Türk futboluna" sözleri ile eleştiri getirdi.


 

Son Güncelleme: 01.05.2021 21:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPORLU 2021-05-02 02:04:44

Adanademir maçında balıkesirin bir golü daha var opsayt diye iptal edilen hedef süper lig programında gösterildi oda opsayt değil yani aynı maçta balıkesirin 1 değil 2 golü opsayt gerekçesiyle iptal edildi. Giresun maçında ise atılan ilk golün öncesinde giresunlu oyuncunun yerde elle oynamasına devam dedi hakem devamında gol oldu. Daha sonra yine giresunlu oyuncunun ceza sahası içinde topu yerde elle kesmesine rağmen yüzde bin penaltı olan pozisyona yine hakem devam dedi. Yani skandallar sadece adanademir maçında değil giresun maçındada net ortaya çıktı.

Avatar
Ahmet istanbullu 2021-05-02 12:31:57

Ülkenin tamamında çiviler çıkmış Allah herkese sabır versin

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-05-02 14:03:39

Peki TFF nu ne is yapıyor? Hala kulaklarını mi yıkıyorlar,gizleri görmüyor larmi? Peki Gözlemciler ne is yapıyor sadece mac başı alacağı parayı mi düşünüyorlar?
Hepsi bir tarafa SAMSUN SPORA YAZİK OLMUYOR MU? Nerede %65 Oyla seçilen AKP li Vekillerimiz? Neden olaylara el atmiyorlar?
Yazık yazık yazık yazık diyorum.

Avatar
Meti arı 2021-05-02 16:23:08

Beşiktaş spor Hatayspor maçındaki bütün goller de defanstaki hataysporlu siyahi golcünün nasıl pozisyonlardan kaçtığına nasıl müdahalelerden kaçtığına dikkat ediniz Sergen için Beşiktaş'ın şampiyon olmasını canı gönülden destek diyordum Ancak bu maçı izledikten sonra hayal kırıklığına uğradım

Avatar
Samsunlu yarim 2021-05-01 21:33:40

Şikeci adana

Avatar
55 2021-05-01 22:11:38

Yakında bunlarında hakkında suç duyurusu başlatılırsa şaşmam

Avatar
Ogün Odaci55 2021-05-02 12:35:34

Dua edelimki Yurtdisinda yabanci takimlaeda oyniyan ahlakli disiplinli Türk futbolunun kurlemetedigidi fotvolculardan kurulu bir Milli takimimiz varda Adam yerine koyuluyoruz.Türkiyedeki sistem oyuncularida kirletiyor.Yazik yazik her hafta sikeler haksizliklar hakemlerin sikelere ortak oldu maclar gündemde.Futbol iyici ihrenc bi hak aldi Anavatabimiz Türkiyede.Türk futbolunu pisle bataklika götürün tüm pislik paragöz mahluklara lanet olsun.Bizi Futboldan tiskinneye kadar götürdüler.Pislikler arada Tereyagindan Nil ceker gibi siyriliyor ve gündemde Sayin Soylu ile Yildirim kaliyor.Gülsekmi aglasakmi Türk Futbolunun Haline.

Avatar
özcan 2021-05-03 09:06:28

SON 3 HAFTAYA KADAR CATIR CATIR CIKIP TOP YNAYAN KAZANDI KARDESIM KIMSE KUSURA BAKMASIN GECIN O ISLERI NIYE SON HAFTAYA BIRAKTINIZ O ZAMAN NIYE