banner388

Kaptandan iyi haber

Kırmızı-Beyazlı ekibin tecrübeli kaptanı Caner Arıcı idmanların bazı bölümlerinde takımla beraber çalışmaya başladı.

Kaptandan iyi haber

Kırmızı-Beyazlı ekibin tecrübeli kaptanı Caner Arıcı idmanların bazı bölümlerinde takımla beraber çalışmaya başladı.

25 Aralık 2020 Cuma 14:38
Kaptandan iyi haber


Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un tecrübeli kaptano Caner Arıcı idmanların bazı bölümlerinde takımla beraber çalışmaya başladı. Tedavisi iyi yönde ilerleyen Arıcı, çalışmalarda takım arkadaşlarıyla yakından ilgileniyor. Tam bir aile ortamının olduğu Samsunspor'da kaptan da örnek oluyor. Ligde 16. hafta maçında Pazar günü deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor'da hazırlıklar sürüyor. Kırmızı-Beyazlı ekip Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman pas çalışması, 10’a 10 yarı sahada oyun ve taktik çalışması yaptı. Antrenman öncesi Bahçeşehir Koleji öğrencisi 9 yaşındaki Doruk Efe Taşdemir, takımın antrenmanını izledi. Tek hayalinin takımla birlikte antrenmana çıkmak olduğunu belirten Doruk Efe Taşdemir, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’a teşekkür ederek, oyunculara Ankaraspor maçında başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2020-12-26 21:02:10

eğer kıyasi takıma adapte olursa sağlı sollu ataklarda kendini on altı pasın içine düşürür de güzel pastalar alırsa veya atarsa takim galip gelir ama bı sağa bi sola gereksiz yere çalım yaparsa bütün topculari oyundan düşürür takım oyunu ve uyumu olursa gforfete gerek kalmaz ve sürpriz isimlerle galibiyet çok rahat alinir