banner388
banner390
banner410
banner408

Kampanyaya kim ne kadar katkı sağladı

Samsun Valisi Osman Kaymak tarafından başlatılan Samsunspor'a destek kampanyasına bugün yoğun bir katılım sağlandı. Valilik resmi internet sitesi kampanyaya kim ne kadar miktarla katkı sağladığını kamuoyuyla paylaştı. 

banner269

Kampanyaya kim ne kadar katkı sağladı

Samsun Valisi Osman Kaymak tarafından başlatılan Samsunspor'a destek kampanyasına bugün yoğun bir katılım sağlandı. Valilik resmi internet sitesi kampanyaya kim ne kadar miktarla katkı sağladığını kamuoyuyla paylaştı. 

16 Ocak 2018 Salı 14:34
Kampanyaya kim ne kadar katkı sağladı

Samsun haber - Samsunspor Haber - Samsun Valisi Osman Kaymak'ın talimatıyla Samsunspor için başlatılan yardım kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Samsun halkının yanı sıra Samsunlu iş adamları, kamu kurum ve kuruluşların ilgisinden son derece memnun olduğunu ifade eden Samsun Valisi Osman Kaymak, "Kısa sürede kampanyamıza büyük katılım oldu. Her kesimin desteği bizleri çok mutlu etti. Buradan herkese bir kez daha teşekkürd ediyorum" diye konuştu. Öte yandan bugün itibariyle kampanyaya destek olanların isimleri ve yaptıkları destek miktarı kalem kalem yayınlandı. İşte o isimler ve kampanyaya katkıda bulundukları rakamlar; 

İŞTE O İSİMLER VE RAKAMLAR 

- Valiliğimiz öncülüğünde Samsunspor’a destek için başlatılan kampanyamıza 10 bin TL ile katkı sağlayan İşadamımız Sayın Aziz Atik ve Rıfkı Uzun Petrol Ürünleri’ne çok teşekkür ederiz.

- Valiliğimiz öncülüğünde Samsunspor’a destek için başlatılan kampanyamıza 12 bin TL ile katkı sağlayan Sayın Muzaffer Yılmaz’a çok teşekkür ederiz.

- Valiliğimiz öncülüğünde Samsunspor’a destek için başlatılan kampanyamıza 15 bin TL ile katkı sağlayan Baran İnşaat, Hayran Gıda-İnşaat-Madencilik ve Sayın Hüseyin Çevik’e çok teşekkür ederiz.

- Valiliğimiz öncülüğünde Samsunspor’a destek için başlatılan kampanyamıza 20 bin TL ile katkı sağlayan Güney Oto Lastik, Kirazlık Akaryakıt, Özel Samsun Açılım Final Okulları, Sampa Otomotiv ve Sayın Alim Çakır’a çok teşekkür ederiz.

- Valiliğimiz öncülüğünde Samsunspor’a destek için başlatılan kampanyamıza 50 bin TL ile katkı sağlayan Samsunport, YEDAŞ ve Sayın İsmail Sezai Uzun’a çok teşekkür ederiz.

- Valiliğimiz öncülüğünde Samsunspor’a destek için başlatılan kampanyamıza 60 bin TL ile katkı sağlayan Atakum Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz.

Son Güncelleme: 17.01.2018 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salim bas 2018-01-16 14:52:12

Bu rakamlar devede kulak bile degil buyuk sirketler icin kimse kimseyi kandirmaya calismasin

Avatar
erhan... 2018-01-16 23:23:47

Bu paralarla bu kulübe hiçbir yardım yapılmaz...

Avatar
Ummet 2018-01-17 18:23:40

Veren iyidir vermeyen utansinnn

Avatar
NEVZAT SEVEN 2018-01-17 20:32:47

SAYIN VALİMİZ OSMAN KAYMAK SAMSUN ATANINCA AKLIMA GELEN İLK SÖZÜM. TAM BİR HALK TİPİ VALİ. SAYIN VALİMİZİ GÖRÜNCE ,RAHMET VE MİNNET ANIYORUM. ALLAH RAHMET EYLESİN SAYIN RECEP YAZICIOĞLU AKLIMA GELDİ.. SAMSUN BÖYLE BİR VALİYE SAHİP ÇIKMALI. SAMSUN ÇOK ŞEY KAZANDIRABİLİR . DEVLETLE VATANDAŞ ARASINDA BİR KÖPRÜ OLAN SAYIN VALİMİZE SAMSUN SPOR VERDİĞİ DESTEKDEN DOLAYI TŞK EDERİM BİR SAMSUNLU OLARAK.