banner388

Kaleci Tutar Samsunspor’da

Yılport Samsunspor, Kırklarelispor takımında forma giyen kaleci Alp Tutar ile 3 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

Kaleci Tutar Samsunspor’da

Yılport Samsunspor, Kırklarelispor takımında forma giyen kaleci Alp Tutar ile 3 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

17 Haziran 2021 Perşembe 21:50
Kaleci Tutar Samsunspor’da

Kırmızı- Beyazlı takımın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Hoş geldin Alp Tutar. Kulübümüz, son olarak Kırklarelispor takımında forma giyen kaleci Alp Tutar ile 3 yıllık prensip anlaşmasına varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz” ifadelerini kullandı.

Kırmızı-beyazlılar bu sezon Adana Demirspor’dan Hasan Kılıç, FK Partizani’den Erald Çinari, Etimesgut Belediyespor’dan Hüseyin Öztürk ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan Brahim Darri’yi kadrosuna katmıştı. Alp Tutar, Samsunspor’un 5. transferi oldu.

Alp Tutar geçen sezon TFF 2. Lig’de Eyüpspor forması ile ligde 2, Kırklarelispor ile de 8 lig maçına çıkarken, geçen sezon toplamda 10 kez forma giydi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPORLU 2021-06-17 23:05:33

Adam geçen sezon toplam 10 maç oynamış anlaşılan yedek kaleciyi. Bence kaleyi daha güçlü bir isim alınmalıydı Nurullahın başarısızlığının en büyük nedeni onu zorluyacak rekabet edecek bir kaleci olmadığından şimdi yine aynı şeyler olacak. Alp Tutarmı bilmem ama bu gidişle taraftarı kalp ağrısı tutar.

Avatar
ARİF YAVUZ 2021-06-18 15:21:56

BİZİM U19 BU SENE ŞAMPİYON OLDU BURADAN A TAKIMA KAÇTANE ALDINIZ SAYIN BAŞKANIM SAĞDA SOLDA BOŞ ADAMLARI TOPLAMA ADAM ARIYORSAN BİRAZDA BİZİM GENÇLERE BAK.

Avatar
Para yok akıl da yok. 2021-06-19 11:48:43

Para vermiyoruz. Akılda vermiyoruz. Bakalım yüksel bey bu sene playoff bile hayal olur.

Avatar
VEDAT OZ 2021-06-18 10:49:00

SAMSUNSPORA ESKİ KALECİMİZ AHMET SAHİN GİBİ TUTANI İYİ KALECİ GOLLERİ ATAN GOLCÜLER GEREKLİ SAMSUN GOLCÜ YÜZÜNDEN SÜPER LİGİ KAÇIRDI UMARIM BATUHAN KARADENİZ GİBİ GOLCÜLER ALINIR.AMAN DİKKAT TOMANE YİNE SAKATLANA BİLİR HESABA KATMAYIN