banner388
banner390
banner410
banner408

Kalbi temiz olanın  hikayesi mutlu biter 

Yılport Samsunspor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Allah’tan başka hiçbir güç bizi bu şampiyonluk yolunda geri koyamayacak. İnşallah bu işin sonunu da getireceğiz. Kalbi temiz olanın hikayesi mutlu bitiyor. Bizim de kalbimiz temiz, iyi niyetle mücadele ediyoruz” dedi.

banner269

Kalbi temiz olanın  hikayesi mutlu biter 

Yılport Samsunspor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Allah’tan başka hiçbir güç bizi bu şampiyonluk yolunda geri koyamayacak. İnşallah bu işin sonunu da getireceğiz. Kalbi temiz olanın hikayesi mutlu bitiyor. Bizim de kalbimiz temiz, iyi niyetle mücadele ediyoruz” dedi.

26 Şubat 2020 Çarşamba 21:11
Kalbi temiz olanın  hikayesi mutlu biter 

 Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, bugün gazetecilerle Nuri Asan Tesisleri'nde bir araya geldi. Kırklarelispor maçıyla birlikte Pazar günü oynanacak olan İnegölspor maçının değerlendirildiği buluşmada şampiyon hoca şunları söyledi; “GMG Kırklarelispor maçıyla 8’inci maçımızı oynadık. 8’inci maçı oynarken de son 8 günde 2’si deplasman olmak üzere ki bir tanesi bire bir rakibimiz olan Manisa FK, diğeri de özellikle son dönemde kupa maçlarında kendi sahasında özellikle Süper Lig takımlarına karşı iyi oyunlar oynamış GMG Kırklarelispor takımı ile oynadık. Arada da Amed Sportif Faaliyetleriyle oynadık. Bu maçları oynarken zaman zaman cezalı ve sakat oyuncularımız oldu. Son 1 haftada rotasyonlarla bu 3 maçı dinamik oynamaya çalıştık. Allah’a şükürler olsun ki, ikinci yarıya iyi başlangıcımızı daha sonra Pendikspor, Tarsus İdman Yurdu, Manisa FK ve son GMG Kırklarelispor deplasmanı olmak üzere kayıpsız geçmenin mutluluğunu yaşadık.

NEREDEN NEREYE GELDİK

Nerelerden geldiğimizi ve ne türlü sıkıntılar yaşadığımızı hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla o günlerden gelip bu günleri görmek bizim için büyük mutluluk. Geldiğimiz nokta bizi tatmin etmeyecek. Bulunduğumuz konum bizi kesinlikle rehavete sürüklemeyecek ve daha fazla çalışıp, daha fazla sorumluluk alacağız. Eğer her maçımızı kazanırsak bu işi 25 Nisan’dan daha önceye çekme şansımız var. O yüzden oyuncularımızla konuştuk. Artık şu 1.5 ayı çocuklarından, ailesinden, özel keyfinden neyi varsa onlardan fedakarlık yapacak ve daha fazla çalışarak bu 1.5 ayı geçireceğiz. 

TARAFTARIMIZI MUTLU EDECEĞİZ 

Camiamızın ve taraftarımızın istediği mutlulukları onlara yaşatacağız. Daha sonra ailelerinden, sevdiklerinden, özel zevklerinden buraya aktardıkları zamanı onlara geri vereceğiz. Sonuçta güzel bir noktadayız. GMG Kırklarelispor maçından bazı insanlar memnun olmasa da Bahattin ve Gökhan Alsan ile ilk devre bulduğumuz pozisyonlar, ikinci yarı yine Bahattin ve Halil ile, daha sonra 3’e 3, 4’e 3 yakaladığımız o anlarda final pasını veremeyip de değerlendiremediğimiz pozisyonlara baktığımızda aslında kısır bir maç yaşamadık. Rakibe baktığımızda da ikinci yarıda bir tane net kafa vuruşu ve onun dışında Nurullah’ın elinde eriyen 3-4 tane şutları var. Aslında rakip oynadı gibi görünse de bir net pozisyonu vardı."

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
87 puan 7 galibiyet 2 deplasman beraberlik. 2020-02-26 22:24:53

Sancaktepe ve sariyer deplasman beraberlik olur. 7 maç 3 puan 87 puanla 1 lig hayirli olsun.

Avatar
Yunus Tekin 2020-02-27 05:28:04

Temiz kalp ve azmin sonu Süper Ligden geçer. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Adı gibi kendide güzel olan adam gibi adam.

Avatar
KÜRŞAD 2020-02-27 07:41:00

KRAL