banner388

Kalacak Mi Gidecek Mi? Golcünün Cevabı Net Oldu

Yılport Samsunspor'un golcüsü Bahattin Köse, katıldığı bir radyo programında geleceğiyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Başarılı futbolcu, ayrıca Samsunspor'un Süper Lig'i hakeden bir kulüp olduğunu da söylemeden geçemedi. 

Kalacak Mi Gidecek Mi? Golcünün Cevabı Net Oldu

Yılport Samsunspor'un golcüsü Bahattin Köse, katıldığı bir radyo programında geleceğiyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Başarılı futbolcu, ayrıca Samsunspor'un Süper Lig'i hakeden bir kulüp olduğunu da söylemeden geçemedi. 

26 Mart 2020 Perşembe 11:50
Kalacak Mi Gidecek Mi? Golcünün Cevabı Net Oldu

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un golcü futbolcusu Bahattin Köse, katıldığı bir radyo programında çok önemli açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlı ekibin gol krallığında iddialı oyuncusu Bahattin Köse, kendisinin seneye takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili kritik bir açıklamada yaptı. İşte Yılphort Samsunspor'un golcüsünün o mini röportajda söyledikleri; 

MANİSA'YA ATTIĞIM GOLÜ UNUTAMAM 

“Burada süper bir kulüp, süper bir taraftar ve stadyumu var. Bu liglere layık değil, Süper lige layık bir takım. Bu sene bizim için çok iyi geçti. 10 puanla şu an lideriz ve inşallah şampiyon olacağız. Seneye de direk çıkmayı hedefliyoruz. İnşallah her şey yolunda gider. Samsunspor’da kalmak isterim. Bir sene daha kontratım var. Seneye de herhalde bunun konuşulacağını düşünüyorum. En önemli golüm şampiyonluk maçında Manisa Futbol Kulübü’ne karşı attığım goldü. 

DIŞARI ÇIKMAYIN UYARISI GELDİ

Takımın o maçtaki üçüncü golünü attım ama benim için önemliydi. Bir de deplasmanda İnegölspor maçıydı. İyi oynamıyorduk. Oyuna girdim ve golümü attım maçı 1-0 kazandık. Şampiyonluk geliyor. Herkes hazır olsun. Çok büyük bir kutlama yapacağız. Koronavirüs nedeniyle çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bunun için kısa bir zamanda çözüm bulunacağını biliyoruz. Herkes evinde kalsın. Zorunda olmadıkça dışarı çıkmayalım” 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 26.03.2020 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil Saka 2020-03-26 16:36:40

Başkan Gol kıralıda Bahattin olacak diyor ama hoca oynatmıyorsa bu nasıl olacak.Hoca Bahattine takmış mazeret antıramanlarda performansı düşükmüş Atabeyinki yüksekmiş çocukmu kandırıyorsun hocam Atabey saha yok Takım 10 kişi oynuyor.

Misafir Avatar
Serkan 2020-03-26 19:17:08 @Adil Saka

adil bey bunun sebebi gayet açık, bahattin gol kralı olduğu için rehavete kapılıp nasıl olsa ilk 11 bankosuyum diye antremanlara çıkıyosa hoca aklı başına gelsin diye kesmiştir bu amatörden süper lige her takımda yapılan bi hareket. oyuncu aklı başındaysa formayı zaten geri alır ki formayı hoca vermez oyuncu alır.

Beğenmedim! (3)
Avatar
Totti 2020-03-26 14:08:28

InşAllah kalırsın seni bu takımda görmek özellikle sahada görmek çok güzel

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2020-03-27 00:38:55

ERTUĞRUL BEŞİKTAŞDAYKEN TEKNİK DİREKTÖR TOSHAKIN ERTUĞRULA YAPTIĞINI ŞİMDİ ERTUĞRUL BAHATTİNE YAPIYOER.

Avatar
Davut Yalın 2020-03-26 13:52:17

SEVGİLİ Köse bir takım oyunu içinde her mevki futbolcu ve teknik heyet yönetici ve personel ve başkanımız başta olarak bir başarıyı Taraftarlarımızın öncülüğünde bu duruma geldik. Dilerim şu virüs çabuk biter enlere senin daha çok gollerini görmek isterim. Bu şekilde virüs yüzünde bu şekilde tescili olmazsa olmamız. Başarı hepimizin. 55 sene bu takımın taraftarıyım. Seninle çok yıllar beraber olmayı gollerini Ynı takım ruhuyla yaşamak isterim. SAĞLIKLA kalın ama hep beraber kalalım.

Avatar
Rahmi Meriç 2020-03-26 14:12:06

Senbize uzun yıllar lâzımsın bahattin.böyle bir klüp herkezrnasip olmaz kıymetini bilin.inşAllah Allah sakatlık vermez sende gollerine devam edersin

Avatar
Rahmi genç aşkın genc 2020-03-27 00:55:36

Bahattin takımını yarı yolda birakmaz hedef süper lig

Avatar
Metin 2020-03-27 17:28:57

Bahattin sahada Boğalar gibi mücadele ediyor.Topu aldımı çok süratli gidiyor Gol atıyor daha ne yapsın.

Avatar
hamsi55 2020-03-28 06:01:05

Bazı yorumcular bahattin üzerinden ertuğrul hocaya yükleniyor yapmayın geçmişte bazı hocalara yapılanı ertuğrul hocaya yapmayın ikide bir takoz olup durmayın unutmayın ertuğrul hoca şu an takımın %50 sidirhala hoca farkını anlayamayan çok bilmişler var ertuğrul hoca bahattini zaman zaman oynatmıyorsa bunun bir nedeni vardır bunu hocadan daha iyi bilen olmaz takım içinde adalet diye bişi var kim antremanda canını dişine takıyorsa o oynar zira adalet bunu gerektirir aksi takımda huzursuzluk yaratır ki samsunsporun bu saatten sonra böyle bir şeye tahammülü yoktur YAPMAYIN HOCANIN İŞİNE BURNUNUZU SOKMAYIN...SAMSUNSPORU SEVİYORSANIZ TABİ.