banner388

İyi ki doğdun Gökay

Samsunspor’un orta sahadaki etkili ismi Gökay İravul, 26.yaşını takım arkadaşlarıyal beraber kutladı.

İyi ki doğdun Gökay

Samsunspor’un orta sahadaki etkili ismi Gökay İravul, 26.yaşını takım arkadaşlarıyal beraber kutladı.

18 Ekim 2017 Çarşamba 18:19
İyi ki doğdun Gökay

Samsunspor HaberSamsunspor’un orta sahadaki etkili ismi Gökay İravul, 26.yaşını takım arkadaşlarıyal beraber kutladı. Hafta sonu deplasmanda oynanacak Elazığspor karşılaşması hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı ekipte takım arkadaşları Gökay İravul için idman sonrası sürpriz bir doğum günü partisi organize etti.

GÖKAY TEŞEKKÜR ETTİ

İdman sonrasında tesislerde yapılan sürpriz hazırlık karşısında çok mutlu olduğu gözlenen kırmızı beyazlı oyuncu, “Samsunspor gibi bir ailem olduğu için çok şanslıyım. Yeni yaşımın bana ve takımıma uğur getirmesini diliyorumb. İnşallah sezon sonunda Süper Lig’e çıkacağız” dedi. Gökay  daha sonra kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını kesti. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 18.10.2017 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2017-10-19 12:00:45

Gökay Samsun spor için çok değerlidir. Ancak hocaları bugüne kadar ona yeterli süre forma şansı vermediler.Ne kadar çok sans verilirse o kadar iyi olacaktır. Yas gününü bizlerde kutluyoruz.