banner388

İşte Samsunspor'un Yeni Yıldızları

Transfer yasağı nedeniyle yeni oyuncu alamayan Samsunspor, altyapıdan 8 gençle sözleşme imzalayacak.

İşte Samsunspor'un Yeni Yıldızları

Transfer yasağı nedeniyle yeni oyuncu alamayan Samsunspor, altyapıdan 8 gençle sözleşme imzalayacak.

16 Ağustos 2016 Salı 16:43
İşte Samsunspor'un Yeni Yıldızları

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, 2 dönemlik  transfer yasağı nedeniyle altyapıdan yetişen 8 genç isimle yarın profesyonel sözleşme imzalanacağı açıkladı.

2. kamp programına katılan altyapıdan gelen 7 futbolcu ve 1 kaleci ile profesyonel sözleşme imzalanacak. Samsunspor'un genç yıldız adaylarının isimleri ise şöyle: Kemal İşlemek, Gökhan Genç, Ramazan Özcan, Samet Yıldırım, Berkay Polat, Berkay Çalık, Erkan Çam ve kaleci Enes Acar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Zeren, “Genç futbolculardan profesyonelliğe geçecek futbolcuların isimleri belli oldu ve 1-2 gün içerisinde prosedürler tamamlanınca imza attırılacak. Bu futbolcuların işi zor, çünkü bir anda üstlerine Samsunspor forması giyip performans göstermek kolay değil. Hataları mutlaka olacaktır. Taraftarlar ve camia bütün takımı gönlünde kabul edip, desteklerini çekmeyeceklerdir. Çıktığımız bu zorlu yolda gençlerimize güveniyoruz. Takımda ağabeyleriyle birlikte iyi bir takım oldular” dedi.

Güzel bir sezon geçmesi dileklerini ileten Zeren, “2016-2017 sezonuna sahamızdaki Adana Demirspor maçı ile başlayacak ve özellikle de bu sezon Fair-Play’in en yoğun yaşanması gereken bir sezondur. Futbolda şiddetin artık son bulması gerek, çünkü içeride ve dışarıda birçok sıkıntıyla uğraşan devletimize, milletimize futbol ailesi olarak ayrı bir şiddetin sebebi olursak bunun altından kalkamayız. Böyle bir dönemde spor camiası olarak sporda şiddetin önüne geçip, devletimize, milletimize ve güvenlik güçlerimize yardımcı olalım ve en azından sporda şiddete son verelim.15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminden sonra milletimizin hiçbir şiddete tahammülü yok. Hele ki futbolda bakanımızın da dediği gibi hiç yok. Bu nedenle de  dostluğu, barışı, Fair-Play ruhunu tüm statlara yayıp, kazanmaktan ve şampiyonluklardan da önce hedefimiz spordaki şiddeti önlemek olmalıdır. Bu arada son birkaç senedir çok büyük sıkıntılarla uğraşan Samsunspor ile Orduspor’u kıyaslamak doğru olmaz. Orduspor da çok büyük ve önemli bir takım. Zaman zaman camialarda iniş-çıkış olsa da Samsunspor, arkasında inanılmaz bir taraftar ve kamuoyu desteği olan mazisi büyük başarılarla dolu bir kulüptür. Samsunspor, zaman zaman tökezlese de Türkiye’nin en özel kulüplerinden bir tanesidir” diye konuştu.


 

Son Güncelleme: 16.08.2016 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.