banner388
banner390
banner410
banner408

İşte Samsunspor'un kombine bilet fiyatları

Kırmızı beyazlı yönetim, yeni sezon kombine bilet fiyatlarını belirledi. Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, yaptığı basın toplantısında taraftarın merak ettiği kombine bilet rakamlarını açıkladı.

banner269

İşte Samsunspor'un kombine bilet fiyatları

Kırmızı beyazlı yönetim, yeni sezon kombine bilet fiyatlarını belirledi. Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, yaptığı basın toplantısında taraftarın merak ettiği kombine bilet rakamlarını açıkladı.

25 Temmuz 2017 Salı 19:01
İşte Samsunspor'un  kombine bilet fiyatları

Samsunspor Haber - Samsunspor taraftarının merakla beklediği kombine bilet fiyatları açıklandı. Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, yaptığı basın toplantısın yeni stadın yeni kombine bilet fiyatlarını kamuoyuna duyurdu. Yönetim Kurulu'nun aldığı karara göre Samsunsporlu futbolseverler, 1.Kategori Batı Üst Tribün: 500 TL, 2.Kategori Doğu Alt Tribün : 300 TL ve 3.Kategori Kuzey – Güney Alt Tribün : 200 TL karşılığında kombinelerini alabilecekler. 

HERKES KOMBİNE BİLET ALMALI

Kırmızı beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, taraftarlarını kombine bilet almaya davet etti. Kulübün kısa yoldan sıcak paraya ulaşması konusunda kombine biletlerin kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Basın Sözcüsü Araboğlu, "Takımına destek olmayan herkes kombine bilet almalı. Samsunspor olarak yeni sezonda mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bu noktada taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız olacak" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2017-07-25 20:48:31

Arkadaşlar kombinelerimizi alalim bitirelim bizde kulubumuze yardimci olalim kiziyoruz eleştiriyoruz ama kulubumuzude samsunsporumuzu cok seviyoruz arkadaslar hepimiz bir olalim kosalim alalim kombinemizi her şeyi bir kenara birakip kosalim

Avatar
Ahmet gonca 2017-07-25 20:51:30

Başka samsunsporumuz yok arkadaslar rabbim yardimvimiz olsun bi de şu transferimizi yapsak 2 tane cok iyi adam alsak bu takim şampiyon olur defans super ortasağ mukemmel kanat cok iyi bi forfete dönuk birde forfet harika olur ozaman kopar gideriz

Avatar
Ahmet gonca 2017-07-25 20:54:21

Bu ligin en iyi en pahali defansi bizde orta sağimiz ayni bizde 4 adama ihtiyac var hadi be yonetim bi zorla şu işi bitir guzel bi ortaya takim cikacak hatada eksiklikte yanlişta olur maksat birbirimize sarilalim hadi be samsunum hadi bitir şu işi