banner388

İşte Özköylü'nün Transfer Politikası

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, transfer politikası konusunda açıklamalarda bulundu.

İşte Özköylü'nün Transfer Politikası

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, transfer politikası konusunda açıklamalarda bulundu.

15 Aralık 2016 Perşembe 14:59
İşte Özköylü'nün Transfer Politikası

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, yaklaşan devre arası ile beraber transfer çalışmalarına da başladı. Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, takımın transferler çalışmalarıyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

"Transferlerle ilgili net bir şey yok. Bir sürü oyuncu teklif ediliyor. Takımlarda oynayan oyuncular ve boşa çıkacak oyuncular var. Artık doymuş oyuncuyla değil hedefleri olan oyuncularla oynamak istiyoruz. Transferlerle ilgili net bir şey yok. Bir sürü oyuncu teklif ediliyor. Takımlarda oynayan oyuncular ve boşa çıkacak oyuncular var. Ekstra bir oyuncu olmadıkça biz kendine güveni olan genç oyuncu almayı düşünüyoruz. Daha çok hedefi olan, kendini ispatlamaya ve yetenekli oyuncularla çalışmak istiyoruz. Transfer politikamızı buna endeksli olarak planlıyoruz. Artık doymuş oyuncuyla değil hedefleri olan oyuncularla oynamak istiyoruz "

Özköylü, 19 Aralık Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Giresunspor maçı ile ilgili olarak ise, "Giresunsporla aramızda 7 puan farkı yok. Kolay bir maç olmayacak. Giresunspor iyi bir takım. İyi oyuncuları var. Bu maçta en büyük sıkıntı sahanın ağır olmasından kaynaklanan şartlar olacak. Kar ve yağmur sahaları etkiliyor. İyi mücadele edeceğiz Bu şart. Puan ve puanlar alacağımıza ben inanıyorum. Futbolcularımız ne istediğini biliyor. Giresunspor maçından puan almalıyız. Deplasmandan mutlu dönerek Göztepe maçını da iyi bir puanla atlatarak devre arasına iyi bir puan durumuyla girmek istiyoruz. Biz bu zorluğun altından kalkabilecek durumumuz var" diye konuştu.

Son Güncelleme: 16.12.2016 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.