banner388

İstanbul'da  Samsunsporlular  Derneği Kuruldu 

Samsunspor camiasının yakından tanıdığı isimler tarafından kurulan derneğin yönetim kurulu Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, M. Engin Sever, Tayfun Yüce, Evrim Akkaş, Cem Aslan, Metehan Kocaoğlu ve Hakan Şencan'dan oluşuyor. 

İstanbul'da  Samsunsporlular  Derneği Kuruldu 

Samsunspor camiasının yakından tanıdığı isimler tarafından kurulan derneğin yönetim kurulu Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, M. Engin Sever, Tayfun Yüce, Evrim Akkaş, Cem Aslan, Metehan Kocaoğlu ve Hakan Şencan'dan oluşuyor. 

05 Eylül 2020 Cumartesi 13:33
İstanbul'da  Samsunsporlular  Derneği Kuruldu 

Türkiye'nin en büyük şehri olan İstanbul'da yeni bir dernek kuruldu. İstanbul Samsunsporlular Derneği, kuruluşunu tamamlarken eylül ayı içinde faaliyete geçeceği öğrenildi. Samsunspor camiasının yakından tanıdığı isimler tarafından kurulan derneğin yönetim kurulu Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, M. Engin Sever, Tayfun Yüce, Evrim Akkaş, Cem Aslan, Metehan Kocaoğlu ve Hakan Şencan'dan oluşuyor. Dernek kurucu başkanı olan Ali İhsan Hasanpaşaoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi; 

BÜYÜK BİR EKSİKLİKTİ 


"Derneğimizin kuruluşunu yaptık. Eylül ayı içinde açılışını da yapmayı planlıyoruz. Kurucu yönetimin dışında çok sayıda kurucu üyemiz de var. Hepsi Samsunsporlu, farklı meslek gruplarına mensup arkadaşlarımız.Aramızda Nilşah Alptekin, Halil İbrahim Taş, Şafak Gedikoğlu, Tunç Guvenoğlu, İlyas Başer, Yüksel Çavuşoğlu gibi iş insanları, doktorlar, avukatlar, öğretmenler, esnaflar var. Derneğimizin genel amacıyla ilgili şunu söyleyebilirim. Ülkemizin en büyük şehri olmakla birlikte sporun da en önemli merkezi durumundaki İstanbul'da yaşayan çok sayıda Samsunsporlu var. Ancak maalesef gurbetteki bu Samsunsporlu kitlenin, birbiriyle pek irtibatı bulunmamaktadır. 

TRİBÜN GRUBU DEĞİLİZ 

Elbette tribünlerden tanıdığımız Samsunsporlu taraftar gruplarımız var. Zaten biz bir tribün grubu kurmuyoruz. Etkinlik alanlarımız farklı olacak. İstanbul'daki Samsunsporlular, nispeten sosyo-ekonomik olarak iyi durumda olan, Samsunspor'u gurbetten takip eden bir kitle. Birbirinden habersiz olan bu nitelikli gücü, bir araya getirip, Samsunsporluluk ruhuna uygun etkinlikler düzenlemek, Samsunsporluluk bilincini öncelikle kendi aile efradımız ve çevremizde, beraberinde Marmara, İstanbul ve hinterlandında da yaşatıp, güçlendirmek. Bu doğrultuda İstanbul'daki herkesin ortak buluşma noktası olabilecek bir muhitte, sürekli açık olan, nezih bir dernek mekânı oluşturmak istiyoruz. Gurbetteki Samsunsporlulara ulaşmayı hedefliyoruz. Web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız hazırlanıyor. Özetle, bizler yeni peyda olan değil, ömrünce bu sevdanın peşinde koşan insanlar olarak harekete geçiyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KoÇoVaLı... 2020-09-05 13:40:58

10 kişimi üye olacaksınız...

Avatar
Ayvaz YILMAZ 2020-09-05 20:15:03

Çok büyük bir eksiklik giderilmiş olacaktır inşAllah. 4 Büyüklerin yaşadıkları şampiyonluk sevinçlerini SAMSUN şehrimize yaşayabilmek için lobi gerekiyor.
InşAllah bu da başarılacaktır.
Başarılar diliyorum.

Avatar
ss34 2020-09-07 20:51:16

Hayırlı olsun. Basarılar dilerim.

Avatar
55 Üsküdar 2020-09-08 10:34:50

İstanbul için büyük bir ihtiyaçtı. Başarılar diliyorum.

Avatar
ÖnDer Önder 2020-09-09 14:14:25

17 eylul 2020 de,
1963 Samsun Mithatpasa Ortaokul mezunu olan,
Elim bir trafik kazAsi sonucunda,
Rahmetli olan, BÜYÜK Devlet adami, ADNAN_KAHVECIYI rahmet ve minnet ile ANMAYA varmisiniz...
17 eylul 2020 Persembe, saat:13.30 da,
KARTAL Yakacik mezarliginda, görüşmek dileğiyle...! Tum istanbuldaki SAMSUNLULARI, bu vesile ile, BIrarada olarak,
Ses olabilmek uzere, hoş ve DOST KALINIZ