banner388

İsmet Taşdemir teşhisi koydu

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, takımda aşırı bir güven eksikliğinin olduğunu ve bunu en kısa sürede ortadan kaldırmak için çalışacaklarını söyledi. Taşdemir, yenilginin tek sorumlusunun ise kendisinin olduğunu dile getirdi. 

İsmet Taşdemir teşhisi koydu

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, takımda aşırı bir güven eksikliğinin olduğunu ve bunu en kısa sürede ortadan kaldırmak için çalışacaklarını söyledi. Taşdemir, yenilginin tek sorumlusunun ise kendisinin olduğunu dile getirdi. 

02 Şubat 2019 Cumartesi 17:41
İsmet Taşdemir teşhisi koydu

Yılport Samsunspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir, Sancaktepe Belediyespor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada yenilginin tek sorumlusunun kendisi olduğunu söyledi. İlk maçta görülen ve bir an önce çözüme kavuşturulması gereken problemin 'güven' olduğunu söyledi. Oyuncularının aşırı derecede güven problemi yaşadıklarını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Zaman daralıyor; ancak bunu çok çalışarak ortadan kaldırmamız gerekiyor" dedi. 

KENDİNİ FEDA ETTİ 

Deplasmanda Sancaktepe Belediyespor'a tek golle boyun eğen Yılport Samsunspor'da büyük şok yaşanıyor. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Taşdemir, "İlk maçımdan mağlup ayrılmak istemezdim. Alınan bu skor beni ve ekibimi çok üzdü. Yaşanılan herşeyin sorumlusu benim. Eğer bir suçlu aranıyorsa o ben olmalıyım, yönetim veya oyuncular değil. Fazla vakit yok ama çok çalışarak bazı şeyleri yoluna koyacağız. Şu an takımda bir güven eksikliği var, bunu biran önce çözmeliyiz. Gerçeklerle yüzleşerek sorunları ortadan kaldıracağız. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz, onları üzmek istemezdik. Hedeflediğimiz yolda ilerleyeceğiz"dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2019-02-03 00:02:17

Taner Taşkın hoca ilk maçta neyin ne olduğunu görmüş fakat işi çok zor söyleyim sorun oyuncularda değil yönetimde ,yönetim sil baştan değişmeli tabi başkan hariç ,ve takım ondan sonra her hafta puan alır ben size diyeyim ,yönetim içinden futbolcuların kafalarını karıştıranlar var aslında kimler olduğunu hepimiz biliyoruz ve onlara istifa demeliyiz ,hocalara değil.

Misafir Avatar
Ahmet 2019-02-04 00:51:53 @55

Ulan topçu müsvetteleri azıcık delikanlı olun adam olun adamın başını da yediniz hocaya gönderdiniz utanmıyorsunuz değil mi hiç aynaya bakıp hiç butanmıyorsunuz değil mi rezil herifler burası Samsunspor tamam mı kardeşim hiçbir takıma benzemez

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Ahmet 2019-02-04 00:48:46 @55

Millet sanayide haftalık alıyor harçlıklarını gelip maça getiriyor bir sürü millet sizi seyretmeye gidiyor utanmıyorsunuz değil mi hiç amatör takımlar bile sizden iyidir be Allah belanızı versin sizin

Beğenmedim! (0)
Avatar
Cihan Bal 2019-02-03 15:43:16

Birinci devreyi çok iui bir şekilde tamamlayan, içeride dışarıda maç kazanan veya kaybetmeyen, son dakika golleri yiyerek şansız puanlar kaybeden ve ikinci devre hazırlık döneminde yaptığı maçları kazanan bir takım için özgüven eksikliği diyemezsiniz..Madem öyle, özgüveni olmayan o kadar fuybolcuyu neden transfer ettiniz ve bu takımı özgüvensiz hale getirdiniz..

Avatar
MELİH 2019-02-02 17:53:11

SANA GÜVENİYORUZ . ÖYLE YADA BÖYLE CIKICAZ BURDAN .

Avatar
Osman baris 2019-02-03 21:46:09

Samsunsporda en bùyùk ptoblem.yeni transferler.kurulu bir takima hemen 3.4 oyuncu takviye olmasi.ilk yari gùzel bir takim vardi.defans yol gecen hani olmus.stobere alinan oyuncu aytaç yokken defans ne guzeldi.alinan golcu yokken forvet iyiydi.orta sahaya alinan oyuncu.orta sahayi berbat etti.hata bunlardir.

Avatar
EROL DÖNMEZ 2019-02-03 22:37:36

Takım için değil kendine oynayan bir kaç futbolcu var.Onlar uyarılır veya temizlenirse başarılı olma şansımız çok yüksek.