banner388

İsmet Taşdemir: İpleri rakibin eline verdik

Yılport Samsunspor bugün deplasmanda lider konumda bulunan Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldı. Kritik maçın ardından Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, açıklamalarda bulundu.

İsmet Taşdemir: İpleri rakibin eline verdik

Yılport Samsunspor bugün deplasmanda lider konumda bulunan Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldı. Kritik maçın ardından Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, açıklamalarda bulundu.

03 Nisan 2019 Çarşamba 20:06
İsmet Taşdemir: İpleri rakibin eline verdik

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 29. haftasında Yılport Samsunspor deplasmanda Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldı maçın ardından açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "İlk yarı istediğimiz her şeyi yakaladık. İkinci yarıda da rakibe teslim ettik. Daha 5 haftamız var. Bütün ipleri rakibimizin eline verdik. Önümüzdeki 5 maçı alıp, rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

OYUNCULARIN GARDLARI DÜŞTÜ

İsmet Taşdemir açıklamasının devamında, "“İlk yarıdaki hırsımız, mücadelemiz, enerjimiz çok doğruydu. İkinci yarı bende anlayamadım. Sonuçta hiçbir zaman ‘geride kalın’ diye söylemde de bulunmadım. Golü de çok talihsiz bir dakikada yedik. Sonrasında da oyuncularımızın gardları düştü. Bu tip maçlarda 1-0’dan sonra İlyas’ın ve Ramazan’ın girdiği çok net pozisyonlardı. Onları değerlendirip, ikinci golü atabilseydik şimdi çok farklı bir konuşma yapacaktık. Çok istedik ama olmadı. Üzüntülüyüz, bunu giderip 3 gün sonraki maça konsantre olmalıyız. Hakemler hakkında konuşmayı sevmiyorum ama şampiyonluk maçında bu kadar ucuz kartların ve ucuz faullerin verilmesi bana göre doğru değildi" sözcüklerine yer verdi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2019-04-04 09:08:40

elimize gelen fırsatları hep pısırıklığımız yüzünden kaybediyoruz bu kadar özgüvensiz bir takım görmedim ben.

Avatar
isa karabaşoğlu 2019-04-04 01:11:29

Hiç kusura bakma ismet ipleri rakibin eline sen verdin sen geldiğin zaman ben çok umutlanmıştım ama gördükkü sen fasa fisoymuşsun. Ya bir kere artık final maçına çıkıyoruz bu maçı alırsak şampiyonluk çok yakın olacak ama sahada ne oynadığını bilmeyen korkak pısırık koşmaktan aciz bir takım gördük. İnanın evde seyrederken oynanan futboldan utanç duydum acaba bu futbolu sahada oynayanlar ve kulübede oynatanlarda utandımı acaba. Bu maçdada oynamayacaksanız hangi maçda oynayacaksınız niğde maçından sonra 10 günlük bir zaman vardı bu maç için acaba ismet bey nasıl hazırlamış takımı resmen yatmışlar ayıp ayıp yeter artık bizi bu kadar üzdüğünüz bu takım bu sene çıkması artık mucizelere kalmıştır gelecek sezon bu kadronun yarısından fazlasının defolup gitmesi onların yerine aldığı paranın kuruşuna kadar hakkını veren yüreğiyle oynayan oyuncuların gelmesi lazım. İsmetinde gitmesi lazım çünkü bu adam futbolcular arasında ayrımcılık yapıyor adam kayırıyor maalesef bu doğru. Geçen hafta bahattin oynadı üstelik kötüde oynamadı niye onu değilde erhanı tercih ettin 4 haftadır oynamayan erhan kartalı yine oynattı erkamı kadroya bile almamış okanı sakat sakat oynattı bu yüzden oyundan çıkana kadar okanın hiç bir faydası olmadı üstüne birde hep sakatlandı. Allah aşkına irfanı çok basit şekilde harcadı bugün irfan ayarında sahada yada kulübede oyuncu yok neden irfanı kazanma yoluna gitmedin. Artık bu saatten sonra keçi şampiyonluğu bırakmaz tek bir zor maçları var sarıyer bence onlarıda yenerler yada en kötü beraberlik bile onlara yeter biz play ofdan bile çıkamayız bu futbolla kimse kimseyi kandırmasın bizim gruptan play ofdan kastamonu çıkar adamlar bizden çok daha iyi oynuyorlar ismet ne derse desin boş çünkü rahat olun keçi maçını diğer maçlardan daha rahat alacağız demişti gördük oynattığı rezil futbolu hepsine yazıklar olsun.

Avatar
nesatk 2019-04-04 09:02:00

Bizim beceremediğimizi başkaları becersin biz lider olalım anlayışı boş bir anlayış. Bu saatten sonra havaya girmiş, keçiörengücü liderliği bırakmaz. Rakiplerimizin hiç birini yenemedik. Play-off da işimiz çok zor. Çünkü hiç yenemediğimiz, hiç puan alamadığımız rakiplerle oynayacağız. İsim vermeye gerek yok ama formsuz oyuncularda ısrar etmemek lazım. Daha diri ve mücadeleci kadro oluşturmak lazım.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-04-04 21:05:53

2-0 KAZANDIĞIMIZ NİĞDE MAÇINDAN SONRA ELEŞTİRDİĞİMİZ İSMETİN AVUKATLIĞINI YAPANLAR ŞİMDİ ÇEVİR KAZI YANMASIN MODUNDALAR.

Avatar
Mete Karayel 2019-04-03 23:18:15

galibiyet kaçtı diyebiliriz

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2019-04-04 09:48:55 @Mete Karayel

Futbolcu arkadaşlarmı desem hocammı desem tek bir şey söylemek istiyorum yemin ederim bizi futboldan soğuttunuz yazık yazık İsmail beye yıldırım beye yazık ne istiyorsunuz Kardeşim niye oynamıyorsunuz kalleşler aldığınız paralar zehir zıkkım olsun

Beğenmedim! (1)
Avatar
OKUYUCU 2019-04-04 11:02:43

onu bunu bilmem bu işin tek sorumlusu yönetim.öyle cafcaflı sözlerle para vs. ile bu iş olmuyor bu işten anlamak lazım soruyorum uyanıka ikinci yarıda neden transferde eksik yerlere adam almadınız aldığınız adamlar neden yeterli değil.taner hocayı göndermenizde bir hataydı. vel hasıl sizin hatanız çok.

Avatar
Ahmet çankaya 2019-04-03 20:33:47

Birde utanmadan ipleri rakibin eline verdik diyorsun biz dışardan bu kadroyla olmayacağını biliyorduk senmi anlamadin son 2 hafta rakiplerini darma dağın eden takım Nerede yazıklar olsun hoca sana samsun sporu muza seneye 2. Lik beyaz gurupta başarılar diliyoruz

Avatar
Hasan 6255 2019-04-03 20:44:44

Kazanan takım bozulmaz hocam. Aytaç Sulu olmalıydı bugün sahada. Cenk bugün iyi değildi. Dünyanın sonu değil. 5 hafta sonunda Şampiyonluk gelmezse play-off var önümüzde sağlık olsun.