banner388

İsmet Hoca net konuştu! "Kimsenin yeri garanti değil"

Yılport Samsunspor evinde Eyüpspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, kimsenin yerinin kesin olmadığını dile getirdi.

İsmet Hoca net konuştu! "Kimsenin yeri garanti değil"

Yılport Samsunspor evinde Eyüpspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, kimsenin yerinin kesin olmadığını dile getirdi.

10 Şubat 2019 Pazar 18:40
İsmet Hoca net konuştu! "Kimsenin yeri garanti değil"

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 21. haftasında Samsunspor evinde Eyüpspor'u 1-0 yendi. 

"KİMSE İLK 11 OYUNCUSU DEĞİL"

Maçın ardından açıklamalarda bulunan İsmet Taşdemir, "Bu günkü maçta en çok sevindiğim konu, takımımızın canla başla mücadele etmesidir. Çok azimliydik. Bunu takım oyunuyla beraber biraz daha arttırdığımızda daha iyi işler yapacağız. Hiçbir oyuncum tamamıyla hamle oyuncusu ya da 11 oyuncusu değil, birazcık daha bütüne bakmaya çalışıyorum. Çeşitli değerlendirmelerimiz oluyor. İlyas Kubilay oyuna sonradan girdi katkı sağladı. Hiçbir oyuncum ne hamle oyuncusu ne de bu takımın ilk 11 oyuncusu, kendimizce uygun gördüğümüz, maç ve idman performanslarını değerlendirip, ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2019-02-10 20:26:50

Kim formda ise onu oynatman gayet normal ama sn.hocam bu takimin beyni İlyas Kubilay dır. Siz bunu zamanla anlayacaksınız.

Avatar
Ahmet dündar 2019-02-10 23:47:56

Hocaya söylensin lüften kirmizi beyaz esofman giydin mavi beyaz degil

Avatar
nesatk 2019-02-11 10:41:16

Bu takım, iyi bir kadroya sahip ve iyi mücadele ediyor. Mücadeleyi nedense deplasmanla veremiyor. Takımımızın en büyük proplemi son vuruşu yapacak forvetimizin olmayışıdır. Bu takım her maçta, maçı kazanacak kadar pozisyona giriyor ama gol atmakta çok zorlanıyor. Bu sorun çözülmüş olsa bugün çok farklı yerde olurduk. Bu saatten sonra yapacak bişey yok. Bu forvetten yararlanmaya bakacaktır bu camia. Bu ligden çıkarsak, PTT liginden çıkışımız daha kolay olacaktır.

Avatar
AHMET 2019-02-11 12:34:38

BU FUTBOLLA KİMSENİN Bİİİ HALT YAPACAĞI YOK ARKADAŞLAR /LİĞ BAŞLARKEN DEDİMKİ SAMSUNUN EN FAZLA 5 PUAN KAYBETME LÜKSÜ VAR DEDİM FAZLASINI KATBETTİ /SAMSUN KAYBEDİNCE BAZENDE RAKİPLERİ KAYBEDİYOR /ARKADAŞLAR 1.Çİ OLAMAZSA PLAY OFF OYNAMASIN BU TAKIM AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM

Avatar
5555 2019-02-11 09:46:26

Umarım kafanız da iyi bir 11 oluşana kadar zirveden uzaklaşmayız sayın hocam. İlyas oyuna girmeden ilk 45 dk nasıl top oynadınız maraton dan gördük.

Avatar
irfan 2019-02-11 14:10:33

hoca değişti iki maçtır ben bu takımın ne futbol oynadığını çözemedim Sancaktepe maçından tek farkı oyuncular daha istekliydi ama taktik açıdan ne oynadığı yine belli değil. Top çevirme yok, sahte ataklar, sahte koşular yok oyun kuramıyor takım orta saha sıfır. Sorun forvette değil gol kısırlığının nedeni orta saha.

Avatar
Mutlu Canata 2019-02-13 14:41:41

Evet mucadele guzel fakat gol atma konusunda beceriksizlik daha ustun basiyor. Yine kendi sahamizda oynanan bir mac ki en az 4 sifirlik bir mac olmasi lazimken yine son duduge kadar yumurtladik. Soruyorum bu takimda Muhammed Besir nicin oynamiyor ?? hoca hic 2 hattda 3 santrafor ile baslamayi dusunmuyormu. Hoca diyorki bu macda cok gol kacirdik, onemli maclarda kacirmayiz saygi deger hocam onemli maclarda rakip takimda kacirmiyacak. Bu macda gorunen ki Bahattin Kose formunda degil ve fisiksel top oynuyor aklinnan degil, cunku kacirdigi golde kaleci ile karsi karsiya gelmissin ve kaleci bahattinin onunu kapatmak icin yere yatma hamlesine gitmis ayaklarini ve kollarini uzatmis bir durumda iken sen o acidan biraz zor gol atarsin cunku alani ve aciyi iy kapatmis, burada kafasini kullanan bir santrafor yere yatmis kalecinin uzerinden topu asirip filelere gondermekdir bizde kafasini kullanacak santrafor olarak Besir ve Ozgen var bunlardanda yararlanmak icin ortasaha oyuncularimiz beslemeleri