banner388

İsmail Uyanık'tan Taner Taşkın yorumu 

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, teknik direktör Taner Taşkın'la ilgili olarak şunları söyledi: "Bugün itibariyle hiçbir şey söyleyemem. Benim birinci vazifem kulübün menfaatlerini düşünmek ve doğru yönetmek. İnsanlar net cevap bekliyor ama şuan için net bir şey yok"

İsmail Uyanık'tan Taner Taşkın yorumu 

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, teknik direktör Taner Taşkın'la ilgili olarak şunları söyledi: "Bugün itibariyle hiçbir şey söyleyemem. Benim birinci vazifem kulübün menfaatlerini düşünmek ve doğru yönetmek. İnsanlar net cevap bekliyor ama şuan için net bir şey yok"

23 Ocak 2019 Çarşamba 09:24
İsmail Uyanık'tan Taner Taşkın yorumu 

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, teknik direktör Taner Taşkın'la ilgili son derece önemli açıklamalarda bulundu. Herşeyden önce AMED Sportif Faaliyetler yenilgisinden dolayı çok üzgün olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Uyanık şunları söyledi;  "Yenilgiden dolayı üzerimden kamyon geçmiş gibiyim. Kendi vazifemi kendimce doğru olduğunu düşündüğüm zamanda yapıyorum. 

DOĞRU ZAMANI BEKLİYORUM

Bu zamanlamanın dışında acemice davranmak istemiyorum. Bugün itibariyle hiçbir şey söyleyemem. Söylemek doğru değil. Benim birinci vazifem kulübün menfaatlerini düşünmek ve doğru yönetmek. İnsanlar net cevap bekliyor ama şuan için net bir şey yok. Taraftar merak ediyor diye erken bir açıklama yapamam. Yapmamda yanlış olur. Ben işimi yapıyorum. Bir zamanlama var. Her şeyin zamanı gelecek.”

Son Güncelleme: 23.01.2019 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin Öz 2019-01-23 09:42:44

İsmail Uyanığa bu Hoca ile ilgili baskılar var.Demecinden biz bunu anlıyoruz.Kim ne baskı yaparsa yapsın.Bu işi Taraftarlar bitirecek.

Avatar
SERKAN 2019-01-23 09:59:55

Sayın başkan Taner Taşkın seninde başını yiyecek daha ne kadar destek olacaksın ?? Bu hoca ile direk sampiyon olunup üst lig çıkılmaz.

Avatar
ilker 2019-01-23 10:39:15

İsmail Başkan ne kadar doğru bir yönetici olduğunu her fırsatta gösteriyor. Duygularıyla hareket etmenin bedellerini ödeye ödeye akıllanmayan bir camianın mensuplarıyız. Ben başkanın tavrını çok doğru buluyorum. Öfkeyle kalkıp zararlar oturup durduk yıllarca, düştüğümüz sene dahil o zaman bile takım düşecekse bile başında hoca ile düşmeli diye düşünüyordum. Ne hocaları, ne futbolcuları harcadık ve en sonunda zararı hep camia olarak biz gördük. Böyle durumlardan öfke ile değil dersler çıkararak çıkmalıyız aklı hayatın her alanında kullanmamız lazım, kafamızı önümüzdeki maçı kazanmak için yormalıyız. Bu hocayla 37 puan topladık bunu da görmezden gelmemek lazım ve bizlerin de hocaya futbolculara ve yönetime destek olmamız lazım. Kararların alınmasın sürecinde ise taraftarlar yönetime güvenmeli.

Avatar
hayrettin 2019-01-23 10:27:43

Bu hocayı çok daha önce gönderilmesi gerekiyordu. 2.bir seneye daha bu ligde kalmayı düşünmeyen yönetim bu hocaya niye tahammül gösteriyor bilmiyorum. Kırmızı gurup lideri Tuzlaspor un tek.dikt. Samsunlu Ercüment Coşkundere samsunlu hocaların suyumu çıktı. böyle liglerde yerli hoca iş görür.

Avatar
Atilla 2019-01-23 11:27:19

Sayın başkanıma sizde doğru düşünüyorsunuz da acaba meragim şu biz şu kadroyla önümüze gelen devirmemiz gerekiyorken puan verdiğimizde bu hocayla SAMPIYON olacakmiyiz, çok merak içindeyim

Avatar
Hatko 2019-01-23 15:02:49

İlker bey yazdıkların benimde düşündüklerimle aynı

Avatar
Hasan 6255 2019-01-23 17:02:27

Geçmiş dönem başarılı bir yönetim göstermiş olan Sayın Büyük Başkan İsmail Uyanık susuyorsa bir bildiği vardır. Ne yaptığını ve ne ne zaman yapacağını bilen kişi.Lütfen rahat bırakalım da sahipsiz kalan SAMSUNSPOR'umuzu sahiplenerek yönetmeye devam etsin.

Avatar
Murat 2019-01-24 00:24:28

Başkanım taraftar size güveniyor ama bu hoca bu kadroyla başarısız bu kadroyu erhan altına verin erhan hoca küme düşüncel kadroyu final oynattı