banner388

İsmail Uyanık uyardı! 

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, 3 Nisan Çarşamba günü Keçiörengücü ile deplasmanda oynanacak kritik 90 dakika öncesinde kamuoyuna son derece önemli mesajlar verdi.

İsmail Uyanık uyardı! 

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, 3 Nisan Çarşamba günü Keçiörengücü ile deplasmanda oynanacak kritik 90 dakika öncesinde kamuoyuna son derece önemli mesajlar verdi.

26 Mart 2019 Salı 10:16
İsmail Uyanık uyardı! 

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, 3 Nisan’da Ankara’da oynanacak Keçiörengücü karşılaşması öncesinde kamuoyuna çok önemli mesajlar vardı. Kırmızı beyazlı ekibin resmi facebook sayfasından yapılan yazılı açıklamada Başkan Uyanık şunları söyledi: En sıkıntılı maçlar, rahat gördüğümüz karşılaşmalardı. Şimdi önümüzde Keçiörengücü maçı var. 10 günümüz var. Kenetleneceğiz. 

HAKEMLERE DİKKAT ÇEKTİ 

Her şeyin en iyisini yapıp,  o maçı kazanacağız. Hakem faktörünü konuşmak istememize rağmen dile getirmek zorundayız. Çünkü verilmeyen penaltılarımız ve haksızca yediğimiz goller var. Artık sezon finalindeyiz. Hiç olmazsa burada, eğer iyi niyet varsa, hakem hatasından dolayı puan kaybetmeyelim. Hakem hatasından puan da kazanmayalım. Baştan beri bunu söylüyoruz. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 26.03.2019 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2019-03-26 12:21:40

Bu maça super lig hakemlerinden birisi atanmalidir. Aksi halde 2 lig hakemleri bu maçın altından kalkamaz.
İnşAllah Federasyon bir önlem alır.

Avatar
Mete Karayel 2019-03-26 10:20:44

seyirci ne yapsın hakem yanlı karar verire seyrici anca tepki gösterir

Avatar
Metin 2019-03-26 18:11:52

Bu maça mutlaka ve mutlaka çok deneyimli Samsun düşmanı olmayan biri atanmalı şayet bu sağlamaz ise Samsuna geçmiş olsun.Bu konuda Samsun yönetimi ne yapması gerekiyorsa siyasi v.s yapmalı. MHK.ve diğer yerlerde Samsun düşmanlığı malesef hala devam ediyor.

Avatar
Metin 2019-03-26 18:21:00

Malesef Hakem hataları ile ilgili bir yaptırım gücümüz olmadı bu konuda Samsunlu olan kimseden bu duruma itiraz eden bize sahip çıkacak bir Millet vekilimiz bile olmadı

Avatar
Atilla basaran 2019-03-26 19:17:39

Çok doğru söylüyorsunuz başkanım hakkıyla adaletli bir mac olsun bizde bu maçı alalım en büyük temennimdir güzel günler yakında