banner388

İsmail Uyanık'tan flaş açıklamar

Yılport Samsunspor İsmail Uyanık, kulüpte yaşanan son gelişmeler ile ilgili son dakika açıklaması yapıyor. 

İsmail Uyanık'tan flaş açıklamar

Yılport Samsunspor İsmail Uyanık, kulüpte yaşanan son gelişmeler ile ilgili son dakika açıklaması yapıyor. 

28 Ekim 2019 Pazartesi 11:04

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 10. haftasında Sancaktepe ile evinde 0-0 berabere kalan Yılport Samsunspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz maç sonrasında istifa ettiğini açıklamıştı. Ardından Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım'ın taraftarlarla diyaloğu gündeme bomba gibi düştü. 

Başkan İsmail Uyanık yaşanan son dakika gelişmeleri ile ilgili açıkalamalarda bulunuyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu Mutlu 2019-10-28 14:52:39

Ertugrul Saglami Getirin, bu isin sakasi yok artik. Bir hayal kirikligi daha yasatmayin

Avatar
sssssssss 2019-10-28 16:45:05

senden de bibok olmaz ne konuşuyorsun ya git istanbul takımlarına yalakalık yap trabzonsporu agzına alma provokasyon varmış yapmaya ordamıydın

Avatar
Tamer TAŞKIN 2019-10-28 19:40:13

Başkan altyapı için söyledikleriniz doğru ama altyapıya Samsun’dan kaç kişi yetişmiş adamcılık yeteneğin üzerine çıkmış külüpler başarılı olamaz .Buna Futbol okulunuz ve klübümüz dahil olmuştur.

Avatar
Zeynel 2019-10-29 11:04:51

Samsunun çocukları İSTANBULLU dur sende öylesin İstanbul yalakası şampiyonluk hayallerin suya düştü play ofta tehlikeye girdi şimdide dersinki hep TRABZONUN yüzünden ne alaka sayn başkan süper ligde şampiyonluğa oynayan bir takımda futbol oynayan bir topcu 2. Lige transfer olmak istemez