banner388
banner390
banner410
banner408

İsmail Uyanık sessizliğini bozdu  

'Samsunspor bir şirkettir ama gönül bağıyla yürüyen bir şirkettir' diyen kırmızı beyazlı ekibin efsane başkanı İsmail Uyanık, "Samsunsunspor’un 2 milyon sahibi vardır. Ben de o 2 milyon kişiden biriyim. Bizim gönül birlikteliğimizin olmadığı yerde kendi adıma 1 saniye bile durmam için neden yok" dedi. 

banner269

İsmail Uyanık sessizliğini bozdu  

'Samsunspor bir şirkettir ama gönül bağıyla yürüyen bir şirkettir' diyen kırmızı beyazlı ekibin efsane başkanı İsmail Uyanık, "Samsunsunspor’un 2 milyon sahibi vardır. Ben de o 2 milyon kişiden biriyim. Bizim gönül birlikteliğimizin olmadığı yerde kendi adıma 1 saniye bile durmam için neden yok" dedi. 

16 Mayıs 2019 Perşembe 17:14
İsmail Uyanık sessizliğini bozdu  

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, sezonun değerlendirmesini yaptığı bugünkü basın toplantısında son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yüksel Yıldırım’ın kullandığı sözcüklere ve taraftarların bu söylemlere olan tepkilerine de değinen Uyanık, şunları söyledi: “Fikir ayrılıkları tabii ki olabilir. Bunları Cumartesi günü konuşacağız. Her türlü şeye açık. Bu bir gönül bağıdır. Samsunspor bir şirkettir ama gönül bağıyla yürüyen bir şirkettir. Samsunsunspor’un 2 milyon sahibi vardır. Ben de o 2 milyon kişiden biriyim. Bizim gönül birlikteliğimizin olmadığı yerde kendi adıma 1 saniye bile durmam için neden yok. Tek söz verdiğim ve sorumlu olduğum kişi, bu işe soktuğum, girdiğim arkadaşım Yüksel’dir. Bir de bana şirketleşme yetkisini veren Samsun halkıdır. Çünkü biz burayı herhangi bir holdinge satmadık. Samsun’un çocukları, Samsunsporlu insanları burayı bir şirket mantığıyla yönetebilmeleri adına sistem değişikliğine gitmek için yaptık. 

YÜKSEL BEY DE SAMSUNSPORLU'DUR

Para kazanmak adına yapılan bir iş olsa, 1-2 milyona 1. Lig ve 2. Lig’de satılık onlarca kulüp var. Biz de Yüksel Bey de Samsunsporlu olduğumuz için buradayız. Onun hayat anlayışı, parayı tarif edişi benimki gibi olmayabilir. Benim de kendimi ifade etme şeklim onun seçtiği sözcüklerle olmadığı kesin. Dolayısıyla bizim paranın dışında majör konuların içinde bir anlaşmazlığımız yok. Fakat benim kendime göre benim ondan onun benden bazı şeyleri olabilir. Benim tarzımda bunu önce onun bilmesi gerekiyor. Yönetim kurulu toplantısı yapıp, orada konuşmamız gerekiyor. O çok yoğun çalışan bir insan. Her ay düzenli olarak yönetim kurulu toplantısı yapamadık. 30 senelik arkadaşı ve şirket yetkilisi Mustafa Erkanat, benimle beraber zaman geçirdi. Oryantasyonu sağladı. 

HER ŞEY CUMARTESİ GÜNÜ NETLEŞİR 

Oryantasyonu tamamlama sürecinde birtakım şeyler olabilir. Cumartesi gününden sonra her şeyi anlatabilirim. Kimsenin kötü bir niyeti yok. Ama bazı şeyler var. ‘Düşmanın attığı taş değil, dostun attığı gül yaralarmış adamı’ bizim konumuz biraz da böyle anlatılabilir.”  Öte yandan Uyanık, Haziran ayında bir Samsunspor Kulübü Derneği'nde kongre olacağını, aday olup olmayacağını da Cumartesi günü yapılacak toplantının ardından açıklayacağını belirtti. Uyanık, bu sezon Samsunspor’un 70 milyon TL civarında ödeme yaptığını da sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-05-16 22:00:10

Sayın Başkanı canlı yayında izledim , helâl olsun kimilerinin beklediği (Kaçıp gitmek, bırakıp kaçmak) gibi sözler söyleyip düşman sevindirmedi. Kararlı nerede hata yaptım biliyorum diyerek sorumluluğun kendisine ait olduğunu söyledi. Günah keçisi aramadı. Yani bu işte sonuna kadar mücadele etmekten çekinmediğini söyleyerek taraftarların yüreğine su serpti. Teşekkürler Başkanım, iyi ki varsınız...

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2019-05-16 23:59:09 @Canik 55

Bi araştırın bakalım çağrı ortakaya nerde gitti irfan başaran nerde bitti kaç kişi bu takımdan gitti on numara adamlardır yediler adamları yazıklar olsun samsunsporaki sancağa 6 puan Sakarya amet Kastamonu dünyamın puanımı verdi son maçtaki dadmlar

Beğenmedim! (2)
Misafir Avatar
Ahmet gonca 2019-05-16 23:55:56 @Canik 55

Arkadaşlar hiç kimse kimseyi korumasın bu yönetim hocasıyla başkanıyla idaresi hoca ne ekip olursa oldun bile bile bağıra bağıra gitti şampiyonluk tav keçi bizden çok iyi bir takımmı adam milyonlar harcamadan çıktı yani Samsun bu kadarda dandik

Beğenmedim! (1)
Avatar
Bafralı 2019-05-16 19:24:57

Sen gerçek Samsunlu ve Sansunsporlusun Sen başımızdan gitme adın yeter

Avatar
Metin55 2019-05-16 23:24:23

Ortada bir başarı yok bu yuzden harcanan yuksek meblaglı paralara yazık. Bir sezon oyuncu ve hocaları yuzunden gitti.Oyincu gurubunda zerre kadar ruh yoktu.Oyunculara ve İsmet hocaya fatura kesilmeli İsmet hocayı gelecek sezon bu taraftar istemiyor

Avatar
Metin55 2019-05-17 01:03:25

Başarısı olmayanlara sahip çıkılmamalı.Kulubu zarara sokan kimse onşarın hepsine neşter vurulmalı.Keçiören Takımı 5 tirilyon harcayarak şampiyon oldu Samsun kaç tirilyon ? çok ama çok yazık oldu çıkamadık birileri yanlıştan dönmek istemiyor.Samsun kulubunü çiftliğe çevirdiler.

Avatar
yankı 2019-05-17 08:56:25

Başkanım sen ekibinden vazgeçtiğin taktirde bu takım daha başarılı olur.Sana canı gönülden güveniyoruz ancak yanındakiler kuru kalabalık.

Avatar
Fahrettin 2019-05-17 01:37:36

Başkan paranız var ise niye hala 2 ligdesiniz böyle giderse bu takım yerinde sayar ,1,2, milyona takım varsa onları başkanı ol

Avatar
Serkan 2019-05-16 19:10:19

Başkan sen olmasan da olur bu saatten sonra Topladığın ekip ile 1-2 milyona onlarca klub var dedin ya onlardan birini alabilirsin.

Avatar
Adil Saka 2019-05-17 11:27:44

İsmail başkan büyük ortağı çpk değerli adam gibi adam Yüksel Yıldırımın Sakarya maçı sonrası verdiği demeçlerden çok rahatsız olmuşa benziyor.Bence Yüksel Yıldırım çok haklı ortada hiç bir başarı yok 1.Lig takımlarından fazla paralar harcandı yönetime kulube maliyeti çok fazla başarısız insanlar alındı.Samsunspor kulubunü çiftliğe çevirdiler hiç bir kulupte maliyeti çok yüksek bir yapılanma yok.İsmail başaknıda çok seviyoruz ama o eski başkan değil etrafındaki başarısız olan her kese neşteri vurmalı İsmet hocayıda göndermeli.