banner388

İsmail Uyanık: İşler istediğimiz  gibi gitmedi 

Uyanık: “İddialı girdiğimiz sezonda maalesef işler istediğimiz gibi gitmedi” ifadelerini kullandı.

İsmail Uyanık: İşler istediğimiz  gibi gitmedi 

Uyanık: “İddialı girdiğimiz sezonda maalesef işler istediğimiz gibi gitmedi” ifadelerini kullandı.

13 Nisan 2019 Cumartesi 18:02
İsmail Uyanık: İşler istediğimiz  gibi gitmedi 

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık,  iddialı girdikleri bir sezonda işlerin istedikleri gibi gitmediğini itiraf etti. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı İsmail Uyanık, “3 haftadır berabere kalıyoruz. Benim moralim Keçiörengücü maçında bozulmuştu. O maçı kazanmamız gerekiyordu. Takımın ve şehrin morali Sarıyer maçından sonra bozuldu. 

NE GEREKİYORSA ONU YAPACAĞIZ

Artık Play-off’a hazırlanıyoruz. Umudumuzu kaybetmedik. Son ana kadar ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. İdareci olarak, üstümüze ne düşüyorsa yapmamız gerekiyor. 24 saat futbolcularla bir arada kalacaksak, onu yapacağız. Futbolculara nasıl moral vereceğimizi, onlardan maksimum verimi nasıl alacağımızı düşüneceğiz. 

HEP BİRLİKTE YAŞAYIP GÖRECEĞİZ

Kendimizi bunlara hazırlayacağız ve yaşayıp, göreceğiz. Ne iddialı konuşmaya gerek var. Çünkü iddialı girdiğimiz sezonda maalesef işler istediğimiz gibi gitmedi. Hesaplarımız şaştı. Bu duruma geldik. Mücadeleyi bırakmayıp, sonuna kadar gideceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih ordululuoglu 2019-04-13 18:49:03

baskanim sizi seviyoruz ne kadar zaman harcadiginida biliyoruz ama sadece 1 sorum var taner hocadan ne farki var ismet hocanin sizede yazik deyilmi

Avatar
55 2019-04-13 18:44:52

futbolcular sahada kafalarına göre oyun oynuyorlar ,teknikdirektördr sorun yok, bu oyunculardan bir bok olmaz dedik ta baştan .

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-04-13 20:32:54

İLYASA İYİ BAKIN. KÜSTÜRMEYİN YETER. ELİMİZDE TEK İLYAS VAR.KIYMETİNİ İYİ BİLİN.

Avatar
Ali 2019-04-13 18:49:33

Derhal istifa et sehri terket yönetiminde şikecilerinle şarhoşlarınla avantacılarınla terket söz vermiştin takım çıkamazsa bu şehrin taraftarın yüzüne bakamam diye sözünün eriysen derhal istifa et bu takıma bir daha bulaşma uzak dur aldığın maaşlar ı da gerçek Samsunspor lu isen iade et görelim Samsunspor lugunu

Misafir Avatar
Ahmet Gonca 2019-04-13 20:44:27 @Ali

Herkes konuşuyor kolaymı bu işler bir kere stad dolmadı ya seyirci ister devamlı bir biletle maça giriyor adamlar dünya kadar para ödüyor dur bakalım kimse erken konuşmasın hepimiz üzülüyoruz bir sen değil allah büyüktür bu işin sonuda güzel olur İnş

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kürşat 2019-04-13 20:32:17

İsmail başkanım yinede emeğinize sağlık siz olmasaydınız Gaziantepspordan daha kötü olurduk. Kendinizi fazla üzmeyin futbolcularla teknik heyet ve futbolcular üzsün kendini. Size güveniyoruz.

Avatar
Hasan 6255 2019-04-13 23:03:30

Sayın Başkanım, emeğiniz, mesainiz, ve maddi katkılarınıza rağmen bu durumda olmamızın bir tek açıklaması var tercih hatası diye düşünüyorum. Hoca yanlış olunca oyuncu seçimleri de bağlantılı olarak yanlış oluyor. Bir de bu lig enteresan bir lig burada futbol oynanmıyor. Bizim kadromuz bu lig için fazla lüks diye düşünüyorum. Her şey için teşekkür ediyorum. Bu sene bu işin olacağına da inanıyorum. Olacak İnşAllah...

Avatar
Wiwa55 2019-04-13 18:27:35

Kov bunları başkan

Avatar
isa karabaşoğlu 2019-04-14 00:07:55

Başkanım biz sonuna kadar seninleyiz siz yapacağınızı yaptınız siz olmasaydınız zaten kulüp kayyumdaydı bu senede manisa gibi gaziantep gibi amatöre kadar giderdik. Ne yapalım play offda olmasa artık bir dahaki sezon biz bu ligi şimdi tam tanıdık altını üstüne getirir şampiyon oluruz. Fakat başkanım bu formayı giymeye layık olmayanlarla sezon sonu yolları ayırmamız lazım şuraya bakın 3 hafta önce şampiyonluğun en büyük adayı biz iken şimdi ligin bitmesine 7-8 hafta olsa belkide play offa bile kalamayacağız. Hiç değilse 2.veya 3.olarak bitirelim de play offda saha avantajı bari bizde olsun.