banner388
banner390
banner410
banner408

İrfan Hoca Tarsus İ.Y maçı öncesinde oldukça düşünceli! Rotasyan hazırlığı  

Teknik direktör İrfan Buz, Tarsus İdman Yurdu karşısında rotasyona gidecek. Savunmada Aytaç Sulu’nun yerine Nuri Terliksiz’i düşünen tecrübeli teknik adam, Samet Asatekin ve Atabey Çiçek’e yeniden ilk 11’de yer vermeye hazırlanıyor. 

banner269

İrfan Hoca Tarsus İ.Y maçı öncesinde oldukça düşünceli! Rotasyan hazırlığı  

Teknik direktör İrfan Buz, Tarsus İdman Yurdu karşısında rotasyona gidecek. Savunmada Aytaç Sulu’nun yerine Nuri Terliksiz’i düşünen tecrübeli teknik adam, Samet Asatekin ve Atabey Çiçek’e yeniden ilk 11’de yer vermeye hazırlanıyor. 

18 Eylül 2019 Çarşamba 16:45
İrfan Hoca Tarsus İ.Y maçı öncesinde oldukça düşünceli! Rotasyan hazırlığı  

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, Cumartesi akşamı oynanacak Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasında bazı mevkilerde rotasyona gitmenin hesaplarını yapıyor. Bu yöndeki ilk hamlesini savunmada Aytaç – Nuri değişikliği ile yapmayı planlayan tecrübeli teknik adamın, orta sahada ise Guido’nun yerine Samet Asatekin’e formayı vermeye yakın görünüyor. 

NURİ TERLİKSİZ Mİ OYNAYACAK ?

Öte yandan forvet hattında Atabey Çiçek’i yeniden ilk 11’e alacak teknik direktör İrfan Buz’un Ahmethan Köse’yi bu maçta yedek kulübesine çekip bu mevkiye Bahattin Köse’yi kaydırmayı hedefliyor. Maç gününe kadar yine birçok noktada yeni hamleler yapması muhtemel İrfan Hoca’nın Tarsus İdman Yurdu kadrosu daha şimdiden büyük merak konusu oldu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa bahar 2019-09-18 17:32:03

Hocam kadro geniş sen işini bilirsin ŞAMPİYON YILPORT SAMSUNSPOR ALLAH'ım utandırmasın AMİN

Avatar
Veysel Sarı 2019-09-18 18:21:29

Hocam evet size Taraftarlar sosyal medyada bizler Köşe yazarları oyuncu bazlı eleştiriler yapıyoruz.Haklı haksız olabilir sizin eksiliğiniz olabilir bu yüzden karar vermeden yardımcılarınızında görüşünü lütfen alın geçen sezonda aynen böyle oldu baskılar yüzünden hoca sürekli on birlerle oynamak zorunda kaldı siz adil olun farmayı hak edene verin kendi aldığınız oyuncuları hak etmen oynatırsanız üzerinize böyle gelirler.Taner Taşkında başlarda böyle yapmıştı sonra doğru oyunculara yöneldi ama içeriden oyuncular ona gruplaşarak cephe aldılar.Disiplinden taviz vermeyin.

Avatar
Canik 55 2019-09-18 20:34:10

Hocam bu ligin oyuncusu Onur Eriş'e neden şans verilmez, kanatta Ramazan geçen sene çok iyiydi. Erkam Reşmen tecrübesinde oyuncu neden oynamaz bilmiyorum. Bir hafta çalışıyor ve iyi olanı oynatıyorsunuz ama bu oyuncuları hazırlamak antrenörlerin görevi değil mi? Emeklerinize yazık olmasın bu sene bu bataklıktan çıkalım lütfen.

Avatar
Mustafa 2019-09-18 17:30:41

Hocam kadro geniş sen işini bilirsin ŞAMPİYON YILPORT SAMSUNSPOR ALLAH'IM UTANDIRMASIN AMİN

Avatar
Kavaklı 2019-09-18 20:43:21

Hocam ne yap ne et bizi şampiyon yap

Avatar
VOLKAN ÇALIŞKAN 2019-09-19 09:15:21

ahmet altın-gokhan meral-ercan yazıcı-yalçın kılınç-caner arıcı-ferhat culcuoglu-samet asatekın -okan dernek-ramazan çevık-ılyas kubılay-bahattın kose SAKATLARIMIZ IYILESSIN IDEAL 11 BUDUR HOCAM...

Avatar
SERCAN S. 2019-09-19 09:24:51

Hocam işinizi bilirsiniz o güzel yüreğiniz enerjinize sonuna kadar şahsi anlamda desteğim.Bu ligi tam olarak tanımamasından kaynaklı sıkıntılar olacaktır ama hocam bunu da aşar.Bu takımın stoperinde ercan yazıcı ve erkam ikilisi bir kere denensin kesinlikle bu ikili formayı kaptırmayacaktır.Bu oyuncuları unutmamak gerek en zor zamanımızda arslanlar gibi savaştılar.

Avatar
Hasan Subaşı 2019-09-19 07:22:50

Samsun iki sezondur bu ligin hatta 1.ligin üzerinde aşırı paralar harcayarak alanının en iyi oyuncularını alıyor ama nedense bir türlü istenen oyun ve sonuçlar alınamıyor nedenleri sebepleri neler geçen sezon Keçiören 5 trilyonluk Takımdı başarılı oldular şuanda 1.ligdede çok başarılılar neden şimdi grubumuzda Manisa bizim Takımın dörtte biri maliyeti olan bir Takım ama önüne gelene 6 atıyorlar neden onlar bu işi başarıyor biz başaramıyoruz sebeplerini kim bulacak