banner388
banner390
banner410
banner408

İrfan Buz  motivasyonu

Taktik antrenmanlarda oyuncularıyla yakından ilgilenen tecrübeli teknik adam, futbolcularına saha içinde neler yapmaları gerektiğini bire bir anlatıyor. 

banner269

İrfan Buz  motivasyonu

Taktik antrenmanlarda oyuncularıyla yakından ilgilenen tecrübeli teknik adam, futbolcularına saha içinde neler yapmaları gerektiğini bire bir anlatıyor. 

16 Ağustos 2019 Cuma 13:49
İrfan Buz  motivasyonu

Samsunspor Haber – Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, bu sezon takımına oynatmayı planladığı oyun sistemini futbolcularına detaylı olarak anlatıyor. Son iki gündür yapılan taktik provalarda adeta oyuncularıyla anı yaşayan kırmızı beyazlı teknik adam, çalışmayı sık sık durdurarak futbolcularına neler yapmaları gerektiğini uygulamalı olarak gösteriyor. 

TEK TEK ANLATIYOR 

Kırmızı beyazlı oyuncuların, taktik antrenmanlardaki başarılı perfornmansları teknik ekibi de fazlasıyla memnun ederken; teknik direktör İrfan Buz, “Birbirinden zorlu maçlar oynayacağız. Büyük ölçüde tüm rakiplerimiz karşımıza savunma ağırlıklı bir oyun sistemiyle gelecek. Bize de düşen rakibin katı savunmasını delmek olacak. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Her şey yolunda gidiyor” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-08-16 14:39:59

En azından geldiği takımın seviyesini bilen bir Hocamız var. Takımın ismini duyan top oynamaya değil top oynatmamak için sahaya çıkıyor yatan kalkmıyor. Bir de gol attıktan sonra skoru tutamıyoruz inşAllah bu sene onu yaşamayız. Savunmaya önem vermek lâzım.

Avatar
İSTİKRAR ŞAMPİYONLUK GETİRİR.!!!! 2019-08-17 12:28:28

AHMET KALECİ
CANER-AYTAÇ-SAMET-GÖKHAN DEFANS
GUİDO-FERHAT-OĞUZ-İLYAS KUBİLAY ORTA SAHA
ATABEY-AHMETHAN FORVET
BU TAKIM 4-4-2 OYNAR.
BU TAKIMI EN AZ 5 MAÇ BOZMADAN OYNAT HOCAM.