banner388

İrfan Buz'dan taraftara mesaj

Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, "Taraftarımız içeride, dışarıda her maçımızda bizim için itici güç olacak. Ben maçı yaşayan bir insanım. Bu nedenle Samsunspor taraftarıyla çok güzel bir ilişki içerisinde olacağız. Hepimizin ortak bir amacı var. O da Samsunspor’u hak ettiği yere çıkarmak'' diye konuştu.

İrfan Buz'dan taraftara mesaj

Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, "Taraftarımız içeride, dışarıda her maçımızda bizim için itici güç olacak. Ben maçı yaşayan bir insanım. Bu nedenle Samsunspor taraftarıyla çok güzel bir ilişki içerisinde olacağız. Hepimizin ortak bir amacı var. O da Samsunspor’u hak ettiği yere çıkarmak'' diye konuştu.

16 Haziran 2019 Pazar 13:11
İrfan Buz'dan taraftara mesaj

Samsunspor Haber - Samsunspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör İrfan Buz, Fanatik'ten Ömer Necati Albayrak'a yaptığı açıklamada, hedeflerinin Samsunspor'u hak ettiği yere çıkarmak olduğunu söyledi. Türk futbolunun içerisinde bulunduğu durumun ortada olduğunu söyleyen Buz, "Koca koca camialar batmanın eşiğindeyken Samsunspor’da böyle ciddi bir vizyonun ortaya konması Türk futbolu için de değerli" diye konuştu. 

ÖRNEK BİR TARAFTARA SAHİBİZ

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli teknik direktörü Buz, "Camiasıyla, taraftarıyla, yönetimiyle, izlettiği futbolla örnek bir takım oluşturma düşüncesi içerisindeyiz. Buraya inanarak, en ufak bir şüphe bile duymadan geldim. Şehrin enerjisini kendi enerjimizle bir araya getirip ayağa kalkacağız. Takımını bugüne kadar hiç yalnız bırakmamış, yaptıkları görsel şovlarla Türkiye’nin önde gelen takımlarının tribünlerine örnek olmuş bir taraftardan bahsediyoruz" dedi. 

BİZE İTİCİ GÜÇ OLACAK

Oynayacakları birbirinden zorlu ve kritik müsabakalarda taraftarlarının desteğine her zaman ihtiyaçlarını bir kez daha vurgulayan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Buz, "Elbette onlar içeride, dışarıda her maçımızda bizim için itici güç olacak. Ben maçı yaşayan bir insanım. Bu nedenle Samsunspor taraftarıyla çok güzel bir ilişki içerisinde olacağız. Hepimizin ortak bir amacı var. O da Samsunspor’u hak ettiği yere çıkarmak'' diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2019-06-16 13:46:18

çok doğru bir tercih İrfan hocaya güveniyoruz.

Avatar
can feda samsunspor. 2019-06-16 17:46:14

2018-2019 KISA ÖZET:Geçen sene 5 mağlubiyet alan takıma ve kadroya bakın. 6 puan sadece sancaktepeye verdik. rakip keçiörengücünü içerde dışarda Yenemedik. İlk beşteki hangi takımı eze eze yenerek aslan gibi puan alabildik. Playoffta gol atamadık. Rahat rahat izlediğimiz bir tane maç olmadı.YERİMİZ SÜPER LİĞ İSE ONA GÖRE TAKIM KURULSUN. MİLLİ BİR KALECİ ALIN FURKAN VE AHMET İYİ YEDEK OLUR BU SENE SATMAYIN.SENEYE BU ZAMANLAR ŞAMPİYONLUK KUTLAYALIM. BAŞARILAR.

Avatar
Metin 2019-06-16 17:53:37

Bu Şehirde Taraftar görevini fazlası ile yapıyor ama ortada başarı yok çok garip değilmi?

Avatar
Necat 2019-06-16 18:11:42

Bravo ismail başkana en iyi seçimi yaptğı için işte bu...şimdi sıra geldi çürüklen sağlamları ayıklamaya buda irfan hocanın işi hocaya sonuna kadar güveniyorum samsunlu olarak.Allah utandırmasın hocam.

Avatar
Misafir34 2019-06-16 23:26:22

Taraftar encok muslum gursesin sarkisinda birlik olabiliryor diger zamanlarda herkafadan ayri ses biri baska bagiriyor diger tirubun baska umarim tek ses ve organize bir yaraftar olur.

Avatar
Ali kirimli 2019-06-17 08:09:19

Helal olsun sana hocam senin kariyerin yeter sen samsun sporun tacisin saygilar

Avatar
bafra 2019-06-18 18:45:40

buz hocam taraftar oynayan seyir keyfi olan maca gelir takım bir olacak iyi oyunculara sahip olacak mücadele edecek gol atacak attıracak kale gibi bir defans bilardo gibi ayaklar teknigi yüksek fiziki oyuncuları olan bir takımı izlemeye nenem de gelir yeter ki takım olsun....