banner388

İpekoğlun’dan maça davet

Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, taraftarlarını hafta sonu oynanacak kritik Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasına davet etti.

İpekoğlun’dan maça davet

Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, taraftarlarını hafta sonu oynanacak kritik Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasına davet etti.

06 Şubat 2018 Salı 17:23
İpekoğlun’dan maça davet

Samsunspor Haber – Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, taraftarlarını hafta sonu oynanacak kritik Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasına davet etti. Taraftar desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaçlarının olduğu bir dönem yaşadıklarını söyleyen tecrübeli teknik direktör İpekoğlu, “Taraftar desteğini arkamıza aldığımızda takım olarak çok daha etkili bir oyun sergiliyoruz” diye konuştu. 
 

İYİ TEMPO YAKALADIK
 

Erzurumspor maçının kazanılması halinde ligdeki hedeflerinin de değişebileceğini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İpekoğlu, “Son haftalarda takım olarak yükselen bir başarı grafiğimiz söz konusu. Bu tempomuzu bu hafta Erzurumspor karşılaşmasında da devam ettirmek istiyoruz. Artık oynadığımız karşılaşmaların telafisi yok. Takım olarak bu bilinçle sahada mücadele edip, sahadan lehimize sonuçlarla ayrılmak istiyoruz” dedi. 


SAMARAS’IN FİZİKSEL AVANTAJI VARKEN ....


Türkiye’nin gündemine oturan Samaras’ın nizami golüyle ilgili olarak da konuşan teknik direktör İpekoğlu, “Bir kere Samaras ve rakibi arasındaki boy farkına dikkat çekmek istiyorum. Zaten her şartta Samaras, rakibinden daha avantajlı. Böyle bir konumda hava topuna çıkarken neden faul yapsın ki. Hakemlerimiz tabi ki hata yapacaklar. Ama bu hatalar sürekli yapıldığı takdirde büyük sıkıntılara neden olur. İnşallah bundan sonra ki maçlarımızda bu tür hakem hatalarıyla karşılaşmayız” dedi. 


Haber: Özgür KALANBAK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.