banner388
banner390
banner410
banner408

İpekoğlu'ndan futbolcularına sitem

Teknik direktör Engin İpekoğlu, "Kanatlardan gelen topta adam paylaşımı sıkıntısı, auta gidiyor diye topu bırakan arkadaşlar ve golü yiyorsunuz. Üzgünüz, bu maçı kazanıp üst taraftaki gruba kendimizi atmak istiyorduk. Bunu biraz ötelemiş olduk" şeklinde konuştu.

banner269

İpekoğlu'ndan futbolcularına sitem

Teknik direktör Engin İpekoğlu, "Kanatlardan gelen topta adam paylaşımı sıkıntısı, auta gidiyor diye topu bırakan arkadaşlar ve golü yiyorsunuz. Üzgünüz, bu maçı kazanıp üst taraftaki gruba kendimizi atmak istiyorduk. Bunu biraz ötelemiş olduk" şeklinde konuştu.

05 Kasım 2017 Pazar 17:07
İpekoğlu'ndan futbolcularına sitem

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, Boluspor karşısında çok gereksiz bir son dakika golüyle mağlup ayrıldıklarını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İpekoğlu, “Özellikle ilk yarı girmiş olduğumuz 3 tane net gol pozisyonu var. Deplasmanda 3 tane net gol pozisyonuna giriyorsanız bunlardan en az bir tanesini değerlendirmek zorundasınız. Tabii ki uzatmalarda gelen gol gereksiz bir goldü" dedi. 


SAVUNMADA HATALAR ZİNCİRİ

Boluspor mağlubiyetinin büyük üzüntüye neden olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Yine Türk futbolunun hastalıklarından bir tanesi kanatlardan gelen topta adam paylaşımı sıkıntısı, auta gidiyor diye topu bırakan arkadaşlar ve golü yiyorsunuz. Üzgünüz, bu maçı kazanıp üst taraftaki gruba kendimizi atmak istiyorduk. Bunu biraz ötelemiş olduk" şeklinde konuştu. 


Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2017-11-05 17:45:58

Engin hoca engin hocaya kimseye suç bulma kardesim sağda koşan yok takim 3 pas yapamiyor bolu 10 pas yapamiyor kardeşim oyunu hiç kullanıyorsun hep aynı yolcuları sokup aynı kişileri söylüyorsun oyuna bıktik artik hoca gir goksu gir ercan bu takımda

Avatar
Ahmet gonca 2017-11-05 17:47:38

Bu takımda adamım kalmadı kardeşim yeter Bu ne ya yeter sabrımız kalmadı bu senede bu iş bitti artık sizleri seyretmekten bıktik 9 mac hep aynı koşan yok ruh yok azim yok kazanma hırsı yok hepinize yaziklar olsun

Avatar
Mehmet 2017-11-05 18:19:18

iyide hocam yaptığınız hamleler neydi bir stoper bir sol bek aldınız oysa iki çalışmayan kanadı değiştirseidiniz boluspor bu kadar baskı kuramazdı .

Avatar
KAAN TÜRK 2017-11-06 08:54:16

Böyle bir ileri bir geri gidersek orta sıra takımı oluruz o kadar...

Avatar
ilyas köy 2017-11-06 11:06:15

defans yol geçen hanı,hucumcular desen bomba.deplasmanda kaç pozisyon yakalayacaksın sanki gelen fırsatı kaçırıyorsun.bu takıma defans oyuncusu şart.devre arası hasan kılıç da geri gelmeli.abdüle verilen paraya yazık.bırak ercan oynasın aynı işi daha ucuza yapar

Avatar
Samsunlu 2017-11-06 15:07:28

Takım bas dan sona defans yaptı 90dakika korner atmamissin dua etsin Engin bölümü büyük takıma 5 atmadı korkak oynattı yakını vesselam

Avatar
Fikret 2017-11-06 16:03:42

Hocam ceza sahasına yapılan orta sayısı en son 28 e 3 du,adamlar iki pas ile orta kesiyordu,müdahele etmen gerekmiyor muydu,oyun kurucumuz yok,kalecinin vurduğu tüm toplar rakipde,karşı kalecide,tacdaydi.Neden pas ile baslamiyor peki ? Gol olsa ne olacak hocam istatislikler ortada değil mi ?
Lütfen yapmayın,bizim gördüklerimizi siz de görün,

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-11-06 21:04:14

Sn.Hocam Ramazan Övünç'u neden oynatmiyorsunuz?Defans ağırlıklı bir kadro ile bir puan alsaniz ne olur?Almazsanız ne olur?