banner388

İpekoğlu: Bu şartlarda elimizden gelen bu kadar

Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Bu şartlar altında bundan daha fazlası yapılamazdı. Oyuncularımı sergiledikleri performanslarından dolayı kutluyorum" dedi.

İpekoğlu: Bu şartlarda elimizden gelen bu kadar

Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Bu şartlar altında bundan daha fazlası yapılamazdı. Oyuncularımı sergiledikleri performanslarından dolayı kutluyorum" dedi.

24 Aralık 2017 Pazar 16:08
İpekoğlu: Bu şartlarda elimizden gelen bu kadar

Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu maçla ilgili söylenecek pek bir şey olmadığını ifade ederek, "Mevcut ekonomik sıkıntılar oyuncuları etkiledi. Sezon başından bu yana maaşlarını almayı bırakın, primlerin dahi ödenmediği ortamda sahaya çıkıp mücadele ettikleri için oyuncularımı kutluyorum" dedi. 

BEKTAŞ'IN SAMSUNSPOR YORUMU

Samsunspor’un içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara da değinen Ümraniye teknik direktörü Bayram Bektaş, “Samsunsporlular çok zor şartlar altında çalışıyor. Sahada gösterdikleri performans için rakip oyuncuları tebrik ediyorum. Umarım kısa sürede eski günlerine geri dönerler" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2017-12-24 17:33:08

yazık besim Durmuşlar varken Erhan altınlar varken şu çektiğimizi rezilliğe bak Engin hocayla Bu yönetim bizi rezil etti kepaze etti bıraktı Besim Durmuş ve Erhan Altun varken Engin Hoca ile neden devam ettik Bunu bir türlü anlamıyorum

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2017-12-24 19:18:34 @Ahmet gonca

Mesela Enes diye bir kardeşimiz var şu anda milli takımda Harikalar yaratıyor ve gol atıyor Ahmet Burak solakel son açık ve net kardeşimiz veya sol açık ikisinden biri solda oynamış olsa Harikalar yaratıyor ama nedense oynatılmıyor

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Ahmet gonca 2017-12-24 19:17:12 @Ahmet gonca

Daha Adamım geldi Geleli bir tane deplasman galibiyeti yok bu insanlar bu hocanin muhabbetini yapmasinlar bence ķötü bizim kendi hocalarimiz bize ployf oynatti ve başarili oldu şimdi nerede bu insanlar bir an once özumuze donmek lazim enes var

Beğenmedim! (0)
Avatar
Cihan 2017-12-24 19:57:03

Yok arkadaş yok her hafta bi bahane sen nasıl diyebiyosun hocam bunu yazık yazık ah erhan hoca besim hoca ah

Avatar
Burak yüksel 2017-12-24 23:01:46

Samsunspor tarihinin en parasız döneminde emin başkan ve erhan altın 2 yıl üst üste bu takımı final şubattılar.engin hoca da bu şartlarda bu kadar diyor.hoca her ne şartta olursa olsun takımı ayakta tutar.kimae osman hocaya güvenmedi.o bile engin hocadan daha fazla puan toplardı.koskocaman yaaık

Avatar
alemdarcan 2017-12-25 10:33:28

Osman Özköylü daha iyi top oynatıyordu bu takıma....

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-12-25 12:56:59

Sn.Engin hocam Mafem şartlar bu kadar vahim di hic sahaya cikmasaydiniz hic olmazsa bu kadar rezil olmazdik.Kimsenin de Samsunspor u rezil etmeye hakkı yoktur.Hic bir hoca mazeretin altına siginamaz.Eskisehirin durumu bizden daha mi iyi Allahaskina?