banner388

İpekoğlu Ayite'yi uyardı

Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, Togolu forvet Jonathan Ayite'den son üç maçta ekstra bir performans beklediğini söyledi.

İpekoğlu Ayite'yi uyardı

Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, Togolu forvet Jonathan Ayite'den son üç maçta ekstra bir performans beklediğini söyledi.

08 Aralık 2017 Cuma 09:32
İpekoğlu Ayite'yi uyardı

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, Togolu forvet Jonathan Ayite ile dün akşam özel bir görüşme yaptı. Bugüne kadar kendisinden beklenen verimi alamadıklarını oyuncusuna ileten tecrübeli teknik adam, "Denizlispor maçıyla beraber Giresunspor ve Ümraniyespor karşılaşmalarında senden ekstra bir performans bekliyorum" diye konuştu.

AYİTE SÖZ VERDİ

Çok kritik üç müsabaka oynayacaklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İpekoğlu, "Kadromuzda Ayite gibi bu ligin en iyi golcüsü varken bizim maç kazanamamız düşündürücü. İnşallah Denizlispor karşılaşmasıyla beraber devre sonuna kadar olan karşılaşmalarda maksimum puanları toplarız. Benim bu konuda futbolcularıma güvenim tam" dedi.

KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Futbol sonuç oyunu. Kimse çok iyi oynadınız çok şanssızdınız deyip bize puanlar vermiyor. 90 dakika sonunda herkes skor tabelasına bakıyor ki onlar da çok haklı. Bizim de artık her maç sonrası iyi oynadık şanssızdık deme lüksümüz yok. Pazar günü deplasmanda Denizlispor maçını kazanmalıyız” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali er 2017-12-08 10:39:41

futbolcularına güvenin tam olup olmadığı denizli maçı sonrası belli olacak sende oyuncular gibi gerekeni yapamayan bir hocasın geçen sezon adanademirin flaş kadrosu senin yüzünden ligden düşüyordu son mersin maçında ligde kaldılar

Avatar
ali er 2017-12-08 14:55:29

eğer bu oyuncularda zerre kadar futbol ahlakı varsa giydikleri formanın hakkını denizlide galibiyet alarak verirler.